Happy moments #113

Goedemorgen allemaal! Lekker een uurtje langer kunnen slapen? Ik in ieder geval wel, want dat uurtje extra was hard nodig. Nu zit ik echter al als vroege vogel achter mijn laptop en heb ik al een wasje gedraaid en ga ik zo sporten. Maar ik neem jullie mee met de nieuwe happy moments #113 naar een weekje waarin ik voor het eerst geen stage had. Ik ging aan de slag met mijn spiraalsnijder en ging lekker uit eten!

Afgelopen zondag ging ik lekker uit eten bij De Spijker in Eindhoven. Ik had zalm als voorgerecht, deze pasta als hoofdgerecht en de witte chocolademousse als nagerecht. Super lekker en vooral heel gezellig!

Dinsdag sloot ik mijn stage officieel af. Iets wat ik best wel lastig vond. Daarna besloot ik om bij mijn moeder lekker in bad te gaan. Kaarsjes aan, kopje thee en een boek. Uiteindelijk heb ik alleen maar muziek geluisterd en heb ik in bad gelegen tot ik gerimpeld werd. Het was wel echt ontzettend fijn en ik kwam echt even helemaal rot rust. Had ik zelf ook maar een bad!

Er werd heerlijk voor me gekookt en ik werd ook nog eens verwend want het was een pasta met zalm! Later die week maakte ik zelf courgetti en ik word er steeds beter in! Mijn eerste poging was echt vreselijk, toen was het net snot. Nu is het me geloof ik eindelijk gelukt om ervoor te zorgen dat het niet te nat word maar wel super lekker is.

Hierna volgde ik een lesje body pump, wat echt super goed voelde na al die tijd. Ik heb nog super lang met een vriend in de kantine lopen napraten over onze vakanties. Echt heel erg fijn om me te omringen met mensen die om me geven.

Nu ik door de weeks wat meer tijd over heb, kan ik weer lekker boekjes gaan lezen. Hier was ik begonnen aan The power of habit wat ik echt een super interessant boek vind! Daarnaast ben ik Fallen van Lauren Kate opnieuw aan het lezen. Dit boek las ik vroeger meerdere malen en toen ik hem in de bieb zag liggen, heb ik hem gewoon meegenomen. Even lekker mijn verstand op nul en boekjes lezen.

Ik haalde een vers stokbroodje van de Lidl en genoot even van mijn dagje vrij in het weekend. Nu is het een beetje dubbel, want maandag en dinsdag ben ik weer vrij. Strakjes moet ik wel nog aan de slag bij de Flying Tiger dus helemaal als weekend voelt het nu nog niet.

En nog even een heel mooi plaatje uit Kopenhagen. Stiekem zou ik nu al weer terug willen, wat was het daar mooi! Op instagram zie ik allemaal andere mooie plaatjes voorbij komen en dan stap ik het liefste meteen terug in het vliegtuig. Nu moet ik het maar doen met mijn vakantiefoto’s en leuke herinneringen.

Zo, nu ik toch een extra uurtje dag heb kan ik mijn tijd maar goed gaan besteden. Ik ga zo een rondje hardlopen en even langs huis om een 3D bril op te halen. Vanavond ga ik naar Thor toe! Ik heb er heel veel zin in. De komende week is nog even hard werken voor school en toch nog meer rust nemen. Alle vermoeidheid van de laatste maanden komt er nu uit en dat is best wel lastig als je van alles wilt gaan doen. Maar ik blijf het gewoon proberen om lief te zijn en dan zal het me uiteindelijk wel een keertje gaan lukken!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rianne
  29 oktober 2017 at 10:19

  Oh lekker hè, ik kan me dat nog goed herinneren toen mijn stage voorbij was en ik opeens weer zeeën van tijd had! Die pasta’s zien er heerlijk uit :-)

 • Reply
  Nienke
  29 oktober 2017 at 13:02

  Deze week vloog voor mijn gevoel sneller voorbij dan andere weken! Komt vast ook doordat ik het heel erg druk heb, weekenden zijn dan heerlijk om even een klein stapje terug te doen.Kopenhagen is mooi he! Heel schattig die leuke huisjes. Op naar een nieuwe frisse week!

 • Reply
  Sonja
  29 oktober 2017 at 13:13

  Hahaha ik las je eerste zin over het extra uurtje, en toen viel pas het kwartje. Ik heb al voor mijn doen vandaag uitgeslapen maar stiekem dus nóg veel langer! Bij mij was t dus ook wel even nodig. Wat veel fijne dingen in dit overzichtje, thee, boekjes, lekker eten, badderen.. Veel succes met school en alle andere dingen komende week! X

Leave a Reply

Menu Title