Happy moments #112

Good morning, tijd voor weer een nieuwe happy moments #112! Afgelopen week genoot ik van een paar dagen Kopenhagen waarvan ik alvast wat foto´s met jullie deel. Even lekker tot rust komen en een nieuwe stad ontdekken. Natuurlijk weer lekker eten en vooral veel geluksmomentjes. 

Jaaa, maandag vloog ik al vroeg naar Kopenhagen toe. Hierdoor hadden we alle tijd maandag om de stad al te ontdekken en een flinke wandeltocht te maken. Ik blijf het bijzonder vinden dat we gewoon kunnen vliegen met een vliegtuig, je zweeft zo hoog in de lucht zonder naar beneden te storten. Het uitzicht was echt prachtig!

Na al dat gewandel was het tijd voor een lekkere chocomel. Ik was alleen vergeten dat ze de slagroom daar meestal niet zoeten, waardoor hij een beetje gek smaakt. Toch was het lekker om iets warms te drinken, het was daar ietsje frisser dan in Nederland.

Pizza time! De eerste avond aten we in een gezellig Italiaans restaurantje vlakbij ons hotel. Lekker simpel en hierna kropen we allemaal op tijd ons bed in. Zo´n dag reizen en wandelen is toch wel vermoeiend.

Hoe gaaf zijn deze sokken! Ik kreeg al meteen super leuke reacties via Twitter. Ze zijn van de Monki en ze zijn ook lekker zacht aan de binnenkant. Dankjewel lieve mama voor deze gave sokken. Hier word ik dus meteen blij van zodra ik ze aantrek. Ik hoef alleen maar even naar beneden te kijken voor een glimlach.

Ook gingen we een dagje naar Malmö waar we een kunstmuseum bezochten. Hier word ik dan weer heel blij van. Standaard schilderijen uit een museum vind ik meestal niet zo interessant, maar dit soort kunst spreekt me weer ontzettend aan. Eigenlijk zou ik dit vaker moeten doen. Ik kan echt naar de kunstwerken blijven kijken.

Tijd voor een pauze met deze lekkere smoothies. De taal verschilt wel heel erg dus soms was het een verrassing wat je kreeg. Ik had de smoothie met aardbeien en hij was echt heel lekker! Even de voetjes laten rusten.

Tussendoor nog even een kopje thee drinken voordat we weer terug gingen met de trein naar Kopenhagen. Stiekem vind ik shirt echt heel gaaf.

Dit is echt de aller lekkerste risotto die ik ooit op heb! Ik wil niet weten hoeveel kaas erdoorheen zat maar het was echt heel lekker. Als ik terugdenk krijg ik weer trek, want ohhhh dit was zo lekker!

Ik sloot mijn tripje af met een soort appeltaart zonder deeg. Een lekker toetje en een hele fijne vakantie. Ik vond het ontzettend fijn om weer even tijd door te brengen met mijn moeder en mijn broertje. Een uitgebreid verslagje komt binnenkort online, dit waren alle foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt.

Ik ben begonnen aan The power of habit. Ik ben ontzettend benieuwd en misschien kan ik er wel dingen uit meenemen. Mocht ik interessante tips lezen, dan zal ik deze zeker met jullie delen!

Zo, nu is mijn vakantie weer bijna om. Dit weekend heb ik alleen maar gewerkt en dat zal ik vandaag weer gaan doen. Gelukkig heb ik morgen een dagje rust en kan ik op mijn gemakje boodschappen doen. Mijn keukenkastjes en koelkast zijn akelig leeg, haha. Wel wil ik lekker een linzensoepje maken en ga ik weer verder lezen in mijn boek. Ook probeer ik wat blogjes te schrijven, maar het is nu belangrijker om even echt rust te nemen. Jullie horen nog van me!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mevrouw Marloes
  22 oktober 2017 at 13:45

  Misschien een beetje gek, maar ongezoete slagroom vind ik het allerlekkerst <3 Heb ook een aantal keer met die sokken in mijn handen staan dubben om ze te kopen en elke keer toch niet gedaan, hahah. Misschien moet ik ze mezelf maar gewoon een keer gunnen, voor ze weg zijn.

 • Reply
  Kirsten
  22 oktober 2017 at 14:00

  Oh, Kopenhagen is zo’n toffe stad! Ik was er vorig jaar en wil echt heel graag nog eens terug. Er is zo ontzettend veel te zien en toch is het een heel gezellige stad <3

 • Reply
  Lana
  22 oktober 2017 at 17:30

  Dat boek lijkt mij heel interessant, ben benieuwd wat voor dingen je er uit kunt halen. En Kopenhagen lijkt me een leuke stad!

Leave a Reply

Menu Title