Happy moments #111

Yay goedemorgen allemaal! Ik schrijf dit vanuit het prachtige, herfstachtige Denemarken!!! Afgelopen week was een chaos aan keuzes en gesprekken, maar uiteindelijk heb ik de juiste keuzes voor mezelf gemaakt. Ook heb ik genoten van allemaal lekker eten, dus kom maar op met die happy moments #111.

Ik ging met een vriendin lekker ontbijten bij de Hema. Het was echt super gezellig en heel leuk om elkaar na een lange tijd weer te zien. Het kostte echt helemaal niks en het was heel erg geslaagd!

Ik bracht een bezoekje aan de pepernotenwinkel. Oh wat word ik hier hebberig van!!

Lekker aan de slag in de keuken met aardappeltjes, spinazie en boontjes. Een beetje kerriepoeder en sojamelk en je krijgt een super lekkere mix van groente en kruiden!

Ik mocht een ochtendje meedraaien in The happiness café. Helaas wordt mijn contract bij de Flying Tiger niet verlengd, dus ben ik weer op zoek naar een nieuw bijbaantje. Ze gaan nu een Happiness Bakery openen dus ik ben heel erg benieuwd! Hier genoot ik nog even van een bananenbrood die ik na mij intensieve ochtend had meegenomen, wat is het toch lekker!

Ik maakte een lekkere salade zodat ik die kon opeten tijdens mijn pauze op het werk. Super lekker! Ik wil weer een beetje gezonder gaan doen want de afgelopen week was vooral heel veel zooi (waar ik wel echt van genoten heb). Nu weer lekker groentes inslaan voor nieuwe energie in de herfst.

Ik vertelde jullie in de happy confetti al dat de Albert Heijn super lekkere, nieuwe chocoladerepen had uitgebracht maar hier hebben ze nu dus ook chocoladeletters van! Ik wil dus zo’n chocoladeletter voor Sinterklaas (mam als je dit leest, koop deze).

Daarnaast heb ik besloten een tijdje te stoppen met mijn stage, het liep niet lekker en het voelde niet meer goed. Nu ga ik een tijdje rust nemen. Dit doe ik nu optimaal in Kopenhagen!! De herfst is volop begonnen en het is hier werkelijk prachtig! Alle tips zijn welkom en ik ga nu lekker op pad.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  elbrich
  17 oktober 2017 at 16:19

  De foto’s laden niet bij mij :(

  Gr, Elbrich

  • Reply
   admin
   17 oktober 2017 at 17:50

   Als het goed is moeten ze het nu wel doen! Ik had een probleempje met uploaden.

 • Reply
  Stella
  18 oktober 2017 at 15:32

  Al dat lekkere eten, ik krijg er stiekem best wel trek van. Doe mij die laatste maar, mjam! Fijne artikel. Liefs!

 • Reply
  Anne - Ditisanne.nl
  18 oktober 2017 at 17:42

  Leuk! Ik vind de pepernotenwinkel echt zo leuk! Vooral de caramelzeezout-pepernoten! Die Appie chocoladeletter gaat er dus ook wel in!

 • Reply
  Suzanne
  20 oktober 2017 at 19:14

  Leuk om te zien!

 • Reply
  Saskia
  21 oktober 2017 at 16:59

  Ohhh die salade ziet er echt heerlijk uit, ik moet ook weer eens gezonder gaan eten. Het begin van de herfst laat ik mezelf altijd een beetje gaan aan de pepernoten en de speculaasjes…

  Veel plezier in Kopenhagen!

  • Reply
   admin
   21 oktober 2017 at 18:28

   Haha ja die pepernoten ken ik, dat is ook mijn valkuil

Leave a Reply

Menu Title