Happy moments #110

Happy Sunday! De week is weer omgevlogen en over een weekje is het al weer herfstvakantie. De tijd vliegt soms voorbij. Ik ging deze week lekker naar Rotterdam, maakte een heerlijke smoothie en genoot van een hele mooie zonsondergang. Kijk mee naar deze happy moments #110. 

Smoothie for breakfast is altijd een heel goed om je zondag mee te beginnen! Een frisse en gezonde start van de dag en vooral heel erg lekker. Volg me hier op instagram!!

Ik ging weer twee dagen naar stage toe. Hier maakten ze deze leuke monsters in verband met de Kinderboekenweek. Stage loopt op dit moment niet zoals ik zou willen, wat erg jammer is. Gelukkig heb ik komende week gesprekken gepland om te kijken hoe we dit kunnen oplossen.

We hadden ouderavond, dus besloot ik tussendoor even lekker te gaan wandelen. Zo kon ik even lekker mijn hoofd leegmaken. Het waren lange avonden, dus was ik heel blij dat ik woensdag een dagje vrij was.

Toen ik boodschappen ging doen bij de Lidl, mocht ik super leuk een bosje bloemen uitzoeken. Hier word ik dus echt spontaan vrolijk van! Helaas zijn ze wel heel erg gaan hangen, waardoor ik ze nu al weg heb moeten doen. Toch werd ik er afgelopen week heel erg vrolijk van. Die kleine dingen zijn zo belangrijk.

Ik ging naar Rotterdam en werd daar verleid door deze prachtige Lush bruisballen. Helaas heb ik geen bad, maar oh wat had ik er graag een aantal meegenomen om lekker in de badderen na een lange dag.

In Rotterdam brachten we een bezoekje aan Sajoer, waar ze dus echt de aller lekkerste granola ever hebben! Het was een super leuke dag en ik kijk er met een dikke glimlach op terug. Zo fijn dat ons rooster dit soort dagjes af en toe toelaat. Dan kan ik mezelf echt weer even opladen.

Mijn oma vierde haar 79e verjaardag en dat betekende taart! Ik had mijn favoriete rode jurkje weer eens uit de kast getrokken. Ik voelde me meteen een stuk beter. Op de terugweg heb ik lekker geslapen in de auto, haha. Ik was zo moe dat ik mijn ogen niet meer open kon houden.

Afgelopen week mocht ik een paar keer genieten van deze mooie zonsondergangen. Ik woon deze week al een half jaar op mezelf! Aan de ene kant voelt dat alsof ik hier al heel lang woon, aan de andere kant is het helemaal niets. Gelukkig voel ik me hier wel thuis en heb ik er mijn eigen plekje van gemaakt.

Ik ga zo lekker een rondje hardlopen en vanmiddag ga ik studeren en een heerlijke pasta maken. Nog een weekje school en dan mag ik gaan genieten van de herfstvakantie waarin ik naar Kopenhagen ga! Ik heb er nu al zo veel zin in en ik ben langzaam allemaal leuke hotspots aan het opzoeken. Dus alle tips zijn welkom.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Daniëlle
  9 oktober 2017 at 08:04

  Wat een leuke foto’s ! Ik moet ook gauw weer eens naar Lush!

 • Reply
  Saskia
  9 oktober 2017 at 15:39

  Oh wat balen van je stage zeg, hoop dat jullie snel met een oplossing komen zodat het meer gaat zoals je had gehoopt. En misschien heel erg off-topic dit: maar wat een mooie kleur nagellak op die foto met de smoothie zeg!

  • Reply
   admin
   9 oktober 2017 at 22:37

   Ja hè! Van Catrice bij de kruidvat dus ook nog eens een heel leuk prijsje

Leave a Reply

Menu Title