Happy moments #11

Mijn vakantie zit er al weer bijna op! Gelukkig had ik wel een ontzettend leuke week, waarin ik naar Zeeland ging om gezellig Sushi te maken. Het waren twee ontzettend leuke dagen en ik heb genoten van de natuur om me heen. Ik maakte foto’s en wandelde in het bos. Op naar happy moments #11.

NoH: happy moments #11Ik ging gezellig met mijn vader in de bossen foto’s maken. Deze paddenstoelen zijn zo mooi! De herfst is niet alleen maar donker. Dit is vanaf nu mijn nieuwe achtergrond op mijn computer. Ik ben er echt ontzettend trots op.
NoH: happy moments #11

Ik heb weer lekker gesport deze week. Het hardlopen ging niet helemaal lekker, maar zumba is altijd een feestje. Ik ben zo blij dat ik dat vorig jaar heb uitgeprobeerd. Ik heb nog steeds niet geschaatst, maar ik weet zeker dat dat heel binnenkort gaat gebeuren. NoH: happy moments #11Ik ging lekker in het bos wandelen met mijn moeder. Ik kan niet stoppen met zeggen, hoe ontzettend mooi het is. Dit was echt zo’n herfstachtige week! Ik heb lekker door de bladeren gestampt en mijn frustratie er even uitgegooid. Het was zo gezellig, al kletsend waren we toch meer dan een uur aan het wandelen. NoH: hapapy moments #11Mijn moeder had taart meegekregen op een verjaardag en ik nam die weer gezellig mee naar mijn beste vriendin. We wilde hem eigenlijk buiten opeten, maar dat ging wel heel moeilijk zonder bestek. Uiteindelijk hebben we hem met het hele gezin gedeeld en hebben we hem lekker opgepeuzeld. Super schattig zo’n klein taartje, maar dan is hij wel meteen op. NoH: happy moments #11We maakte een hoop outfitfoto’s en nu kunnen jullie mijn geknipte haar bewonderen. Ik wilde het een stuk korter, wat het was veel te lang. Ik ben er heel blij mee en het droogt een stuk sneller! Het groeit gewoon weer aan, en wat was mijn haar lekker zacht! Ik had echt een hele gezellige middag.NoH: happy moments #11Ik had weer genoeg tijd om mijn schetsboek tevoorschijn te halen en weer aan de slag te gaan. Dit was het resultaat na bijna een uur bezig te zijn. Ik ben her heel blij mee, want het is een stuk beter dan wat ik normaal teken. NoH: happy moments #11Afgelopen dinsdag reisde ik af naar Zeeland om daar met een aantal meiden uit de klas gezellig te gaan overnachten. We besloten om zelf sushi te gaan maken, maar we hadden echt heel veel gemaakt. Ze waren wel super goed gelukt en het was heel erg lekker. Ik had pas een keer eerder suhsi gemaakt, maar het was zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben nu pro in het rollen van sishi, haha.

Noh: happy moments #11Leesvoer voor in de trein! Op de terugweg heb ik er drie uur opgedaan en toen was ik heel blij dat ik mijn bedje weer in kon duiken. Tijdschriften lezen betekend voor mij echt vakantie. Ik heb ze nog niet helemaal uit, maar dat is een keertje wat anders dan mijn boeken die ik voor school moet lezen.
Noh: happy moments #11Ik ging lekker de stad in met mijn nieuwe tasje (hij komt niet mooi over op de foto). Ik vond na heel lang zoeken, eindelijk een nieuwe winterjas. Voor maar 40 euro! Je zal hem snel voorbij zien komen op mijn blog, want hij is zo lekker warm!

De vakantie zit er voor mij bijna op. Maandag en dinsdag heb ik nog lekker vrij, want op stage hebben ze dan nog vakantie. Ik ga lekker sporten en een beetje bijslapen (dat heb ik dus nog niet genoeg gedaan in de vakantie). De tentamenweek staat bijna voor de deur, dus ik moet weer hard aan de slag om alles af te ronden en in mijn hoofd te stampen. Ik wens jullie een hele fijne week!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Yv
  1 november 2015 at 10:16

  Yay weer super leuk en inspirerend om te lezen, schaatsen gaan we zeker bijna doen (:

 • Reply
  Merel
  1 november 2015 at 19:26

  Tijdschriften betekenen voor mij ook altijd vakantie haha. Mooie foto’s!

Leave a Reply

Menu Title