Happy moments #109

Yay voor een nieuwe zondag! Ik heb een super inspirerende week achter de rug, waarin ik bezoekjes bracht aan verschillende middelbare scholen en basisscholen. Daarnaast rende ik een rondje hard en hielden we een taco avond! Je leest het allemaal in happy moments #109!

Toen ik vorig weekend uit het raam keek was het een en al mist. Ik besloot mijn hardlooprondje te staken en lekker op pad te gaan met mijn camera. Iets wat ik al veel te lang niet meer gedaan had, maar stiekem toch wel gemist heb.

De volgende dag ging ik wel lekker hardlopen. Het blijft lastig om alles te combineren en een fijn ritme te vinden, maar het gaat langzaam de goede kant op. Ik liep een rustige vijf kilometer en dat was helemaal prima voor een zondag.

De dagen daarna heb ik vooral veel verschillende dingen gezien. Ik heb een dagje meegelopen in een klas met kinderen met het syndroom van down. Dat was ontzettend bijzonder om te zien. We zijn samen boodschappen gaan doen en in de middag hebben we met zijn allen een ei gebakken. Hier doe je dan 1.5 uur op, maar ze waren zo trots als een pauw.

Op dinsdag en woensdag ging ik samen met een vriendin naar een middelbare school in Den Bosch. Ik voelde me daar toch wel weer een beetje een middelbare scholier, al is het al 4 jaar geleden dat ik daar rond liep. Als ik daar stage zou lopen, zou de helft van de docenten me waarschijnlijk als leerling aanzien, haha. Het was wel ontzettend leuk en het heeft me weer aan het denken gezet over mijn vervolgstudie. Wat het gaat worden weet ik niet, maar de afspraak met de decaan is gemaakt!

Het werd toch nog heel mooi weer, dus besloten we een lekker ijsje te gaan halen na schooltijd. We namen Tony Chocolony ijs en dat stelde zeker niet teleur! Hierna hebben we lekker boodschapjes gedaan, want het was tijd voor tacoooos!

We kookten gezellig voor het hele gezin. Speciaal voor mij een pannetje zonder vlees. Zo gemakkelijk kan het zijn. Het was echt super lekker en vooral heel gezellig.

Tijdens ons tripje naar de supermarkt kwamen we tot ontdekking dat deze heerlijke chocoladereep van de Ah in de aanbieding was. Deze smaak is dus wel echt meeeega lekker! Je zou denken van, huh hoe kan dat lekker zijn. Maar je mag niet oordelen tot dat je hem hebt geproefd.

Ik wist helemaal niet dat Heel Holland Bakt weer begonnen was. Ik heb toch ergens iets gemist, want hoe had ik dit nu kunnen missen! Ik heb meteen de eerste twee afleveringen gekeken en kreeg daar natuurlijk mega veel honger van. Gelukkig stelt het niet teleur en krijg ik altijd weer bakkriebels als ik ernaar kijk.

Het werd vrijdag ook nog eens lekker zonnig, dus heb ik lekker op het terras gezeten en gingen we daarna nog eten bij de Downtown Gourmet Market waar we deze heerlijke nacho’s deelden. Het is wel een beetje een Mexicaanse week, maar ik heb er echt optimaal van genoten!

Zo en nu zit deze happy moments #109 er weer bijna op. Ik ga nog een middagje werken en dan ga ik lekker een serietje kijken. Ik ben begonnen aan The Iron Fist en dat bevalt eigenlijk heel erg goed! Komende week heb ik weer twee dagen stage, maar staat er ook een tripje naar Rotterdam gepland met een vriendin. Ik heb er weer zin in!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nienke
    1 oktober 2017 at 20:32

    Leuk om te lezen! Heerlijk eten weer, heel veel succes aankomende week. <3

Leave a Reply

Menu Title