Happy moments #108

Yay for Sunday! Goedemorgen allemaal, er staat weer een nieuwe happy moments #108 voor jullie klaar. Ik had een gezellige week. Ik ging pizza eten, stond weer in de sportschool en at de aller lekkerste brownie ever! Lees snel verder om te zien wat ik afgelopen week allemaal beleefd heb. 

Ik begon mijn zondag met verse broodjes met avocado en tomaat! Oh dit is zo’n lekker begin van de dag en een van de aller lekkerste combinaties ever. Soms moeten we onszelf wat meer verwennen en het kan met zo iets kleins zijn.

Na een lange stagedag of schooldag vind ik het heerlijk om lekker even op bed te liggen met wat Youtube video’s. Hier keek ik de fantastische Canada vlog van Sanny. Hierdoor wil ik echt meteen naar Canada vliegen, wat is het daar prachtig zeg!

Ik ging super gezellig uit eten bij Happy Italy. Het was een ontzettend geslaagde avond ik had deze heerlijke pizza met aubergine. Stiekem had ik al de hele week pizza cravings dus dit etentje kwam mooi uit. Hierna zijn we kort naar de herdenking van 18 september geweest. Toen werd Eindhoven namelijk bevrijd van de Duitsers.

Ik volgde een lesje zumba en ging nog twee keer naar de sportschool om krachttraining weer op te pakken. Hier lachte ik nog voor een benentraining, maar ik kan de spierpijn nu nog voelen als ik de trap op loop. Wel lekker om het weer te hebben opgepakt. Sport is echt mijn uitlaatklep en hierdoor is mijn stresslevel weer een beetje gezakt.

Samen met Eline ging ik naar de Coffeelab en daar verkopen ze echt de aller, aller lekkerste sea salt caramel brownies. Damn wat zijn deze goed!!! Ik was dan ook echt eventjes in de zevende hemel.

Dit keer stond ik zaterdagochtend al vroeg in de sportschool. Lekker om de dag mee te beginnen, hierna kon ik lekker rustig aan doen de rest van de dag. Zo heb ik alleen toch het gevoel alsof ik al lekker bezig ben geweest en heb ik een excuus om te snoepen van mijn pepernoten die ik heb gekregen van mijn huisgenoot.

De bomen beginnen al zo mooi te verkleuren! Nu ik naar buiten kijk word ik helemaal gelukkig van al die kleuren die tevoorschijn komen. Ondanks dat het niet altijd even mooi weer is, probeer ik daar toch van te genieten.

Smoothie for breakfast!! Dit is zooo lekker. Gewoon heel simpel met banaan, bosvruchten en wat  yoghurt. Ook maakte ik als lunch een broodje met vegetarische balletjes, oh man dat was echt het beste idee van de dag!

Nu is het nog helemaal mistig buiten, dus ga ik zo lekker een stuk wandelen. Misschien neem ik mijn camera wel mee. Vanmiddag ga ik proberen wat te studeren en te werken aan mijn blog. Ik heb zo veel ideeën maar moet nog even tijd vinden om uit alles te werken. Komende week is mijn week ietsje anders, we hebben vanuit de opleiding de ruimte gekregen om naar andere scholen te gaan kijken. Ik ga een aantal middelbare scholen bezoeken, dus dat is ontzettend leuk! Nu ga ik lekker van mijn zondag genieten en vanavond komt een vriendin eten, gezellig dus.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anne - Ditisanne.nl
    24 september 2017 at 15:33

    Mooie foto’s! Ziet er leuk uit allemaal! En goed bezig met het sporten hoor! 😉

Leave a Reply

Menu Title