Happy moments #107

Een hele goede morgen op deze mooie zondagochtend! Het was een druk weekje met school en stage. Daarbij was het ook nog eens mega regenachtig wat de stemming er niet op verbeterde. Maar we kijken altijd naar de positieve dingen dus staat er weer een leuke happy moments #107 voor jullie klaar!

Ik begon de zondag lekker met twee gebakken eitjes. Dit eet ik bijna nooit maar het smaakte me zo lekker voordat ik ging werken! Echt een klein verwenmomentje voor mezelf.

Daarna ging ik lekker hardlopen en genoot ik van de toen nog blauwe lucht. Ik ontdekte een nieuwe route om te rennen en die was eigenlijk best wel mooi! Het werden ongeveer vijf kilometers, lekker rustig aan.

Ik kwam langs allerlei mooie boerderijen. Het lijkt me daar vooral super mooi als de bladeren straks allemaal gaan verkleuren. Dan is het echt een oase van oranje en bruintinten.

Er moest ook gewerkt worden, gelukkig hoefde ik toen maar drie uurtjes. Gister heb ik wel de hele dag gewerkt. Dat hakt er dan toch wel in. Het werk is wel heel gezellig. De collega’s zijn heel gezellig en komende woensdag gaan we gezellig met zijn allen uit eten omdat iemand weggaat en we twee nieuwe collega’s erbij hebben. Allemaal leuke dingen!

Ik wilde eigenlijk gevulde paprika’s eten, maar de paprika’s waren helemaal gekrompen dus maakte ik er een lekkere bulgur salade van met feta. Dit was echt suuuper lekker en ga ik zeker nog vaker maken!

Ondanks dat het zulk slecht weer was afgelopen week heb ik toch genoten van deze mooie zonsondergang. We moeten vooral kijken naar de mooie dingen. Al zijn die natte broeken toch wel heeeel vervelend.

Vorige week vertelde ik over de caramel zoete popcorn smaak en nu probeerde ik die met stroopwafel. Nou dat was dus wel een tegenvaller. De volgende keer haal ik gewoon weer die andere, die was echt zoooooo lekker!

Vandaag doe ik het rustig aan want ik werd wakker met keelpijn en een moe gevoel. Ik wil echt niet ziek worden! Straks ga ik op mijn gemakje wat boodschapjes doen, blogjes typen en stage voorbereiden. Ik ga maandag en dinsdag in mijn eentje doen. Leuk maar wel spannend! Verder ga ik dus uit eten en hebben we ouderavond. Wish me luck.

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Helene
    17 september 2017 at 13:08

    Heel veel succes van de week, je kunt het :-)

Leave a Reply

Menu Title