Happy moments #106

Goedemorgen allemaal! Iets minder artikelen online vanwege alle opstart drukte van stage en school. Ik had echt even de tijd nodig om het allemaal over me heen te laten komen zonder in de stress te schieten. Het was verder wel een leuke week. Vriendinnen kwamen eten en ik pakte het sporten weer op. Je leest het in deze happy moments #106.

Mijn beste vriendin kwam eten en we gingen lekker wraps eten! Oh zalm is zooo lekker!! Natuurlijk in combinatie met roomkaas, want dat is gewoon de aller lekkerste combi ever. Het is zo gezellig om samen te eten, alleen eten is soms ook maar zo saai. De rest van de avond speelden we QuizUp en aten we de lekkerste chocolade van de appie ever met zoete popcorn. Echt een dikke vette aanrader!

Ik ging weer naar de sportschool deze week. Ik volgde een van mijn lievelingsgroepslessen, namelijk zumba! Helaas wel van een andere lerares dan ik gedacht had maar uiteindelijk was het toch nog heel leuk. Ook ging ik nog een keertje hardlopen en deed ik krachttraining. Ik heb het sporten weer lekker opgepakt! Wel probeer ik meer naar mijn lichaam te luisteren, als ik moe ben ga ik niet nog sporten. Die balans vind ik vanzelf wel.

Hier stond ik al vroeg in de sportschool voor legday! Ik squatte voor het eerst 40 kg!! Man wat was ik trots en dat heb ik de volgende dag echt gevoeld. Nu nog steeds een beetje, haha. Wel heel fijn om te zien dat ik langzaam sterker wordt.

Ik kroop zaterdag lekker de hele ochtend op de bank. Ik ben vampire diaries weer opnieuw aan het kijken en I love it! Stiekem mijn guilty pleasure en het was gewoon heel fijn om even niets te hoeven doen.

Ik ging die ochtend ook nog naar de kapper en na het binge watchen van vampire diaries besloot ik echt iets te gaan doen. Ik ging de stad in en kocht deze broek en shirt. Ook scoorde ik een nieuwe regenbroek. Die zal ik deze week wel nodig hebben helaas.

Ik maakte een hele simpele maaltijd. Falafel en bloemkool met kerrie uit de oven. Het was heel erg lekker alleen was mijn bloemkool nog iets te hard. De volgende keer kan ik hem denk ik beter eerst eventjes koken. Gelukkig had ik twee porties falafel gemaakt dus ga ik die zo lekker op eten tijdens de lunch!

Mijn plannen voor vandaag zijn sporten, studeren, bloggen en vanmiddag drie uurtjes werken. Even een dagje voor mezelf en ik moet echt even aan de slag voor school. Uitstellen is uiteindelijk nooit een goed idee. Komende week heb ik weer twee dagen stage en dan zit ik drie dagen op de Pabo. Al die informatie over het afstuderen is behoorlijk overweldigend. Wat ben ik blij als ik uiteindelijk mijn hoedje in de lucht mag gooien!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Loes
    10 september 2017 at 09:47

    Wat veel fijne momentjes! Ik wil ook eens proberen om bloemkool zo te maken, lijkt me lekker.

Leave a Reply

Menu Title