Happy moments #105

Yay for Monday! Mijn stageweek zit erop, net als het weekend. Het was een vermoeiende week maar gelukkig wel een hele leuke. Ik heb echt weer zin om les te geven in groep 8! Ook stond ik in deze happy moments #105 weer lekker in de keuken om nieuwe dingen uit te proberen. Kijk maar mee. 

Vorige week zondag ging ik naar de Feel Good Market op Strijp-S, samen met mijn moeder. Ik kreeg daar een super leuk tasje waar ik echt meega blij mee ben. Ze hadden er zulke leuke kraampjes. Stiekem proefde ik allemaal lekkere dingen. Omdat het zulk lekker weer was, werd het buiten gehouden. Daar genoten we van de zon en een lekker ijsje in de smaak geroosterde banaan. Een hele lekkere smaakcombinatie. De volgende keer wil ik zeker nog een keertje terug, ze hadden zulke mooie sieraden!

Ik bakte deze super lekkere chewy haverkoeken die ook al op mijn blog online kwamen. Deze nam ik tussendoor lekker mee naar school om van te snoepen.

Nu het steeds ietsje eerder donker wordt, kan ik wel genieten van prachtige zonsondergangen als ik ga wandelen in het park. Al die prachtige kleuren! Het is echt even een rustmomentje in zo’n drukke week. Eventjes lekker wandelen na het eten om nog even die rust te pakken na een hectische stagedag. Echt zo lekker.

Ik bracht een bezoekje aan een super leuke plantenwinkel en daar besloot ik eindelijk om een Monstera plant te kopen!! Ik ben er echt mega blij mee. Ook hadden ze de pannenkoekplant die ik nu stiekem ook nog wel wil. Alleen moet ik eerst even wachten en kijken of ik wel genoeg plek heb, haha. Ik heb hem Kees genoemd en ik ben nu een trots plantenmama.

De temperaturen schoten omhoog. Ja het heeft ook geregend, maar ik probeer te kijken naar alle leuke dingen. De eerste dag zweette ik me kapot in de hitte met mijn lange broek. Na schooltijd heb ik dan ook snel een rokje gescoord bij de Hema. Deze is lang genoeg en kan ik lekker naar stage aan. Een hele blije juf!

Ik maakte deze super lekkere wraps! Zouden jullie hier het receptje van willen zien? Snelle recepten zijn super fijn als je pas zo laat thuis bent. Ook maakte ik afgelopen week de lekkerste linzensoep ever! Dat recept ga ik echt veel vaker maken.

Een hele blij juf op de vrijdagmiddag! Ik overleefde mijn eerste stageweek. De kinderen vallen mee als is het natuurlijk wel groep 8. Ik moet heel erg schakelen na een halfjaar speciaal onderwijs te hebben gehad, maar het is wel heel erg leuk. Het plezier komt steeds meer terug en dat is het belangrijkste. Vandaag ga ik de hele ochtend lesgeven en daar heb ik super veel zin in! Deze week is het alleen maandag en dinsdag stage en daarna moeten we weer naar de Pabo voor onderzoek en allerlei visiebijeenkomsten.

Mijn weekend bestond vooral uit werken en lekker even niets doen. Zo’n week hakt er best wel in. Ik liep op mijn gemakje hard en hopelijk kan ik het sporten deze week weer wat oppakken. Ik heb vooral zin in een nieuwe week!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Helene
  4 september 2017 at 07:23

  Heel veel succes vandaag met lesgeven :-)

 • Reply
  evelien
  4 september 2017 at 10:13

  Wat een leuke week! Heel veel succes met je nieuwe groep 8 klas :)
  Oh wat leuk al die plantjes, de pannenkoek plant moet je zeker nog een keertje shoppen, die is zo leuk!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  4 september 2017 at 14:20

  Fijne week Eline!!💛

 • Reply
  Saskia
  5 september 2017 at 12:14

  Fijn dat je de eerste stage week goed bent doorgekomen, een goed begin is het halve werk, right? ;)

Leave a Reply

Menu Title