Happy moments #104

Feeling good on Sunday! Mijn aller laatste weekje freedom zit erop. Ik ben al twee keer naar stage geweest om dingen voor te bereiden maar nu zit de vakantie er toch echt op. Ik heb genoten maar nu is het toch echt tijd om aan de slag te gaan. Gelukkig sloot ik de vakantie wel fijn af. Ik ging uit eten, lag lekker nog even bij te bruinen en zette nieuwe hardlooprecords! Je leest het in deze nieuwe happy moments #104!

De voorbereidingen voor groep 8 waren al in volle gang. Onze klassennaam is dit jaar De boeven van acht. Daarom maakte ik tralies voor de ramen met alle kinderen erachter. Spannend om het hele team te ontmoeten, maar we werden heel fijn ontvangen. We mochten meedoen met alles, zelfs met de verjaardagscadeautjes, haha. Ook was er taart om de vakantie lekker af te sluiten. Ik begin er nu toch wel meer zin in te krijgen!

Ik vind het nog wel heel spannend maar daar probeer ik nog niet te veel aan te denken. Ik ga eerst lekker rustig opstarten en dan ga ik beginnen met lesgeven. Ik gooi het maar gewoon op gezonde spanning.

Ik probeer me de laatste tijd iets meer te verdiepen in gezonde voeding. Eet als een expert vond ik eindelijk in de bieb dus die heb ik meteen meegenomen. Wat staan daar lekkere dingen in! Strakjes ga ik de haverkoeken maken en daar kijk ik nu al naar uit! Het is allemaal heel praktisch uitgelegd met lekkere receptjes. Geen ingewikkelde taal en ze geven duidelijke voorbeelden. Ik ben benieuwd wat er nog meer in staat.

WAUW! Dit was een enorme verrassing voor mezelf, maar damn wat ben ik trots op mezelf! Ik had hem eigenlijk niet zo groot maken maar ik miste ergens een afslag geloof ik en toen werd het rondje wel heel groot. Ik heb alles aan een stuk gelopen behalve de laatste drie kilometer. Die werd wel heel zwaar, haha. Maar dat ik dit kan! Ik riep altijd dat haal ik noooit maar nu denk ik nog vier kilometer en dan zit ik op de halve marathon….

Ik liep een groot deel door het bos en daar was het zo mooi! Straks kan dat niet meer omdat het te donker wordt maar het was echt heel erg mooi. Het rook lekker en mijn benen leken wel te vliegen. Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven maar ik heb het toch echt gedaan!!!

Ik ging eerst met mijn beste vriendin zwemmen bij de IJzeren man. Heb mijn billen maar een klein beetje verbrand, hahha. Daarna wist ze me sluw over te halen om mee te gaan naar Happy Italy. We deelden samen de pizza en pasta. Het was vooral super gezellig om elkaar weer te zien na twee maanden. Van dit soort dagen word ik zo gelukkig!

Ik maakte een vegetarische Kofta curry met vegetarische balletjes. Mijn moeder maakte dit altijd maar het was me toch nog aardig gelukt! Ik ha lekker twee porties gemaakt dus kon ik de andere portie voor het werken opeten. Lekker als je af en toe niet hoeft na te denken over wat je gaat koken.

Gister heb ik de hele zaterdag gewerkt en vandaag is mijn laatste dagje vakantie. Ik ga nog lekker rustig aan doen. Strakjes fiets ik naar mijn moeder en dan gaan we naar de Feel Good Market op Strijp-S. Ik heb er super veel zin in want met het mooie weer is het buiten. Misschien koop ik nog wel iets leuks! Daarna ga naar mijn opa en ga ik bij mijn vader eten.

Morgen begin ik meteen met een stageweek dus dat wordt lekker druk. De boodschapjes zijn al gedaan, planningen gemaakt en een gezonde dosis zenuwen. Ik ben heel benieuwd wat ze van me gaan vinden maar ik heb er nu ook wel zin in. Lekker starten!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saskia
    28 augustus 2017 at 17:06

    Mmmm ik kreeg meteen honger van die Happy Italy foto, bij ons zit er ook een in de stad en we gaan er iets te vaak ‘even snel’ wat eten…

Leave a Reply

Menu Title