Happy moments #103

Happy Sunday! Mijn een na laatste weekje vakantie zit er al weer op. Morgen start ik al langzaam met stage, maar eerst blikken we even terug. Ik trakteerde mezelf een keertje, ging heerlijk uit eten en stond met mijn voeten op het strand. Kijk mee wat ik in deze happy  moments #103 allemaal gedaan heb!

Met mama ging ik nog een dagje naar het strand. We reden naar Vlissingen toe waar er toevallig ook markt was. Ik kocht een nieuw jurkje want ik had me weer eens veel te warm aangekleed. Die kwam echt goed van pas want de zon begon flink te schijnen. Ik was zelfs een beetje verbrand!

Natuurlijk sloten we de dag af met een lekker ijsje. Ik nam yoghurt bosbes, al was hij wel super chemisch. Toch lekker om even iets verfrissends te eten na een strandwandeling. Ik had er echt weer nieuwe energie van gekregen. Het is zo fijn om op het strand te zijn. Ik zou het echt heerlijk vinden als ik daar vaker heen kon.

Ik trakteerde mezelf op een lunch bij de Sissy-Boy Daily. Ze maakten een prachtige yoghurt bowl voor me. Er zaten allemaal lekkere nootjes in dus ik heb de rest van de middag ramvol gezeten. Ik werkte een beetje aan mijn blog en deed alvast wat voorbereidingen voor school. Ik moet er nu toch aan geloven dat de vakantie echt is afgelopen en dat ik ga beginnen met afstuderen. Stiekem vind ik het dood eng.

’s Avonds gingen we met alle Tiger collega’s uit eten. We hadden de wedstrijd gewonnen die was uitgezet, dus hadden we een etentje gewonnen. Ik had eerst de feta, toen fish and chips en als toetje frozen yoghurt. Het was een super gezellige avond en het was behoorlijk laat toen ik mijn bed in plofte.

Ik ging lekker wandelen in het natuurgebied vlakbij mijn huis. Eventjes tien minuutjes fietsen en ik sta in de natuur. Lekker om mijn hoofd leeg te maken en wat extra beweging te krijgen. Afgelopen week ben ik behoorlijk moe dus stond het sporten op een iets lager pitje. Wel heb ik weer lekker baantjes gezwommen en volgde ik een lesje body pump.

Op zaterdag stond ik al vroeg in de sportschool om lekker te sporten. Ik voelde me toch een beetje moe maar dat trok helemaal weg toen ik eenmaal bezig was. Dat kan ik nu wel voelen, haha. Heel langzaam ga ik vooruit en dat geeft me wel echt nieuwe motivatie om weer door te gaan, al moet ik straks een heel nieuw ritme vinden met school en werk.

Ik ging samen met een vriendin en haar zusje naar Despicable me 3. Ik vond hem een klein beetje tegenvallen maar het was een hele gezellige middag. We kletsten wat bij en trakteerden haar zusje op een Happy Meal. Daarna ging ik naar een vriend toe die heerlijke ravioli voor me maakte en ’s avonds keek ik de finale terug van The Great British Bake Off. Het zag er allemaal weer heerlijk uit!

Nu maak ik me klaar om te gaan werken en begin ik morgen dus met het opstarten op stage. De klas opnieuw indelen en kijken welke rol ik ga spelen binnen het team. Ik vind het stiekem heel spannend maar het zal uiteindelijk wel goed komen. Gewoon een belangrijke stap in mijn afstudeercarrière. Fijne zondag allemaal!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sonja
  20 augustus 2017 at 12:40

  Wat een fijne dingen allemaal, en wat ben je goed bezig met sporten!! Geniet nog eventjes van de zomer(vakantie)! Liefs

 • Reply
  Simone
  20 augustus 2017 at 19:29

  Succes met het opstarten van je stage! Wordt vast super leuk.

 • Reply
  Saskia
  23 augustus 2017 at 16:08

  Succes alvast met afstuderen! Ik vond het ook echt super spannend om mijn laatste jaar in te gaan, en nu kan ik me al haast niet meer voorstellen hoe het is om het ‘ritme’ van school te hebben na 3 jaar. Bizar hoe snel het gaat, geniet er ook nog even van komend jaar ;)

Leave a Reply

Menu Title