Happy moments #102

Good morning! Mijn blogposts zijn weer teruggevonden en ik ben weer online! Afgelopen week heb ik heerlijk genoten van mijn vakantie dus in deze happy moments #102 ben ik vooral offline te vinden. Wel kwam ik uit mijn comfort zone en hadden we een super leuke verrassing op het werk. 

Ik deed het lekker rustig aan en bleef lekker in bed liggen met een boek. Inmiddels ben ik bezig in een boek van Nicholas Sparks en ga ik straks denk ik een paar nieuwe boeken halen. In de bieb kan ik zo lekker rustig werken, veel productiever dan thuis.

Af en toe een ontbijtje op bed is ook zeker niet verkeerd. Soms moet je jezelf een beetje verwennen!

Een zeer aangename verrassing op het werk! We kregen cupcakes binnen omdat we zo hard ons best hebben gedaan. De wedstrijd die voor de zomer was uitgezet hebben we met ons filiaal gewonnen, dus gaan we morgen met het hele team uit eten! Ik heb er zo veel zin in! Blijf een food lover.

Nadat ik een aantal dagen bij mijn vader was geweest, ben ik nu weer in mijn eigen huisje. Wel even schakelen maar ik kon weer lekker aan de slag in de keuken. Ik probeerde mijn tofu skills verder te ontwikkelen en uiteindelijk was het best wel geslaagd. Dit is de scrambeld tofu met wat sperziebonen en rijst. Geen culinaire hoogstandjes maar wel lekker en gezond!

Weer een foto vanuit mijn bed. Ik heb de afgelopen week iets te veel hooi op mijn vork genomen met sporten, oppassen en werken. Nu voel ik me snotterig en vooral ontzettend moe. Dus moet ik even op de rem en het rustig aan doen. Anders is de vakantie nog voor niets geweest, haha.

Deze week heb ik nog vrij. Volgende week maandag en vrijdag begin ik al met het opstarten van stage. Daarna begint het afstudeerjaar al! Aan de ene kant heb ik er zin in; aan de andere kant wil ik gewoon nog lekker uitrusten en mijn eigen ding doen. Gelukkig staat er nu een brood in de oven waardoor mijn hele huisje lekker ruikt. De problemen met mijn blog zijn opgelost, dus ik kan eindelijk weer aan de slag! Dat was wel even een overwinningsmomentje. Fijne week allemaal!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Helene
  15 augustus 2017 at 19:09

  Fijn dat je blog weer werkt, het is altijd weer leuk en gezellig om je stukjes te lezen :-)

 • Reply
  Anna Maria
  16 augustus 2017 at 03:09

  Je ziet er wel goed uit op de laatste foto ondanks het snotteren 😄

 • Reply
  evelien
  16 augustus 2017 at 10:32

  Wat heerlijk een ontbijtje op bed, en lekker die cupcakes! <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Nienke
  16 augustus 2017 at 21:34

  Oh heerlijk, zelf gebakken brood! Die cupcakes zien er heerlijk uit. Oh en boeken lezen is super fijn om te doen. Fijne week!

Leave a Reply

Menu Title