Happy moments #101

Happy Sunday! Weer een nieuwe happy moments #101 voor jullie en ik heb best een drukke week achter de rug. Ik ging een paar dagen oppassen bij mijn oppaskindjes, bakte ontbijtmuffins en stond weer lekker in de sportschool. Genoeg dingen dus waar ik vrolijk van werd!

Zondag is bijna altijd mijn hardloopdag. Het was lekker weer dus kon ik mijn korte broek aan! Daar blijf ik lekker van genieten zo lang als het kan. Hoe meer ik loop op mijn nieuwe schoenen, hoe lekkerder ze zitten dus daar ben ik heel blij mee.

Ik heb weer meer ochtendwandelingen gemaakt. Ik ben nog altijd zo blij met mijn spijkerjack die ik vorig jaar bij de Stradivarius kocht. Hij zit echt heerlijk. Zo´n wandeling in de ochtend laat me echt even rustig wakker worden. Even een momentje om in te checken hoe ik me die ochtend voel. Soms is het beter om even niet te sporten maar om gewoon een wandelingetje te maken. Ik ben nog altijd een beetje te streng voor mezelf.

The Great British Bake Off werd uitgezonden op NPO 1 dus zat ik de meeste avonden lekker voor de tv. Ik heb de finale nog niet gezien maar die ga ik vanavond lekker terugkijken. Ik ben zo benieuwd. Ze maken echt de lekkerste en mooiste dingen. Dan wil ik altijd meteen weer aan de slag, alleen jammer dat sommige ingrediënten zo duur zijn.

Ik ging twee dagen oppassen dus startte ik de dag rustig met een wandeling. Zo heb ik toch wat beweging gehad voordat ik aan de slag kon.

We gingen zwemmen en in dat zwembad had ik vroeger ook zwemles gehad. Het was nu helemaal opgeknapt en behoorlijk luxe. Zo grappig om te zien. Mijn oppaskindjes waren heel enthousiast aan het vertellen over de zwemles die zij daar kregen. Ze hadden wel dezelfde kurken banden nog. Meteen een flashback momentje.

Ik was door Thermen Soesterberg uitgenodigd voor hun heropening. Daar kon ik geen nee op zeggen. Wel spannend om in mijn eentje te gaan, het was ook nog best een stuk rijden. Uiteindelijk heb ik echt een super fijne dag gehad. Eerst zat ik in de regen in het bubbelbad maar later heb ik heerlijk in de zon gelegen met mijn boek. Zo fijn om alleen te gaan. Je kunt doen en laten waar je zin in hebt. De lunch van het buffet was ook echt belachelijk goed! Een super fijne relax dag en ik wil zeker nog een keertje terugkomen. Alles zag er heel netjes uit en de sauna´s waren heel erg fijn.

Ik vertoonde me voor het eerst in het ´mannen´ gedeelte van de sportschool. Het is verdeeld in twee delen. Het normale gedeelte met alle apparaten en losse gewichten enzo. Het andere deel waar je ook kunt powerliften en waar meestal al die mannen rondhangen. Toch ben ik er naar binnen gestapt en heb ik mijn squats gedaan. Ik was zo trots dat ik er meer gewicht op kon doen. De weegschaal was niet zo lief maar daar ga ik gewoon niet meer opstaan. Ik voel me goed en ik word langzaam sterker. Ik moet me proberen daarop te focussen maar het is soms nog verrekte lastig.

Ik ben een paar dagen bij mijn vader en samen maakte we ontbijtmuffins. Ze waren best wel lekker maar je blijft ze eten, oepsie. Wel echt leuk om weer aan de slag te gaan in de keuken. Daar word ik zo blij van. Ook met mijn moeder bakte ik een cheesecake. Het was een werkje maar ze vonden hem allemaal erg lekker.

Ik ging gezellig met een vriendin naar de stad toe. We konden het niet weerstaan om een portie nacho´s te bestellen. Nu begin ik te snappen waarom die weegschaal omhoog ging. Maar ze waren super lekker en ik heb er ontzettend van genoten! Ik kocht ook nog eens een hele mooie nieuwe tas van Burkley. Je moet jezelf soms ergens op verwennen toch?

Back at the gym! Afgelopen week heb ik wel het sporten weer fanatiek opgepakt. Ik ben twee keer baantjes gaan zwemmen. Zo tof om te zien dat ik vorig jaar 40 baantjes in 30-35 minuten wilde zwemmen en dat me dat nu gewoon lukt. Ik heb niet eens heel veel meer gezwommen maar door de krachttraining heb ik meer spieren opgebouwd en gaat het gewoon veel makkelijker. Echt even een momentje waar ik trots op was!

Een hele drukke week en ik merk dat ik zelf behoorlijk moe ben. Misschien ben ik mezelf een beetje voorbijgelopen en moet ik het komende week ietsje rustiger aan doen. Die balans vinden is gewoon zo lastig! Ik ga weer lekker werken maar de kermis is begonnen en er staat een etentje gepland bij de Gourmet Market dus daar heb ik super veel zin in!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saskia
  6 augustus 2017 at 16:44

  Aan het einde van je post dacht ik inderdaad ook ‘jeetje, een hoop gesport zeg!’, wat goed dat je zo fanatiek bezig bent. Die weegschaal kan lekker de pot op, spieren wegen ook meer dan vet he, dat is ook altijd belangrijk om te onthouden. Als jij je maar lekker in je vel voelt, dat is wat telt. Veel plezier alvast met je komende week!

 • Reply
  Nienke
  8 augustus 2017 at 17:35

  Lekker bezig met sporten! Geeft mij meteen ook weer een beetje motivatie. :) Happy moments #101 alweer, tijd gaat snel!

Leave a Reply

Menu Title