Happy moments #100

Goedemorgen allemaal. Wauw dit is al happy moments #100! Er staan nu gewoon honderd wekelijkse geluksmomentjes online! Afgelopen week nam ik wat meer rust, ging ik naar de kermis en bakte ik voor het eerst in mijn eigen huisje een brood. Je leest er snel meer over. 

Zondag ging ik na het werken meteen door naar de kermis in Tilburg. Misschien niet het beste idee want het heeft de hele avond alleen maar geregend. Was ik even blij dat ik een poncho had gekocht voordat ik weg ging. Al zag ik er wel uit als een paarse marshmallow. Ik was wel grotendeels droog, soort van. Toch was het wel gezellig en gingen we met zijn allen in het reuzenrad.

Ik besloot om wat meer rust te nemen omdat ik me de laatste tijd best moe voel. Het was ook een heel druk jaar waar ik nu even van moet bijkomen. Ik at mijn broccoli-courgette soepje op en las lekker in mijn boek op de bank. Dat is toch wel echt het vakantiegevoel, ondanks alle regen.

De wekker ging weer vroeg want ik was weer gevraagd om te komen oppassen. Hier kom ik al weer meer dan een jaar en het is altijd gezellig om die kinderen weer te zien. De zon begon te schijnen dus daar maakte ik gebruik van door lekker in de tuin te gaan zitten. We zijn ook nog naar de bioscoop geweest. Ik heb gewoon 100% Coco gezien, haha.

Hier had ik dus echt al de hele week naar uitgekeken, risotto! Dit vind ik zooo lekker. Ik gooide er maar allerlei restjes doorheen: ui, erwten uit de diepvries, kikkererwten en wat paprika. Heel erg lekker en ik heb nu nog een heel pak risotto rijst over!

Ik wilde een nieuwe route gaan hardlopen maar dat was uiteindelijk toch niet zo’n groot succes. Ik kreeg last van mijn buik en toen moest ik nog zo’n 3 kilometer. Toch was het wel een heel mooi rondje om te lopen zo door de bossen. Hopelijk gaat het de volgende keer wel wat beter.

Ik ging lekker bij mijn moeder eten en die had allemaal lekkere dingen in huis gehaald. Ik maakte een lekkere bak yoghurt met fruit en ging in de tuin zitten met een boek. Inmiddels heb ik de serie Silber bijna uit en ik vind het echt heel goed geschreven!

Een tijdje terug had ik broodmeel gekocht en nu ik een dagje niet hoefde te werken ging ik ’s ochtends al aan de slag. Het mixen en kneden was even een werkje maar uiteindelijk ging het goed. Hij is niet zo mooi gerezen als ik zou willen maar de volgende keer gaat het vast beter. Voor een eerste broodje vind ik hem heel erg goed geslaagd.

Online had ik het al zo vaak voorbij zien komen, scrambled tofu. Dit is echt super lekker! Het recept komt binnenkort online maar ik kan nu gewoon voor het eerst zeggen dat ik tofu lekker vind. Wie had dat nou gedacht! Je moet het gewoon even onder de knie krijgen. Ik ben wel benieuwd naar meerdere recepten met tofu want misschien kan ik het ook nog op een andere manier lekker maken!

Net heb ik een gastblogje voor tintje lichter geschreven en is het bijna tijd om te gaan koken. Vanochtend ben ik naar de markt geweest en heb ik eindelijk een agenda gekocht. Wat een drama was dat! Nu heb ik gewoon een saaie van de hema maar die ga ik denk ik zelf versieren. Komende week ga ik weer twee dagen oppassen maar mag ik naar de opening van Thermen in Soesterberg, oh wat heb ik daar zin in! Lekker een dagje ontspannen.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nienke
  31 juli 2017 at 14:09

  Wat leuk om te lezen! Leuk zeg, de kermis. Heerlijk ontbijtje. Oh, en tof dat je naar de opening van Thermen Soesterberg gaat. Ik heb die kans laten schieten, omdat het geen badkledingdag is. Preuts wel ;d

 • Reply
  Saskia
  2 augustus 2017 at 10:57

  Tijd voor jezelf is zo ontzettend belangrijk, goed dat je ook soms even rust momenten pakt om bij te tanken. En proficiat met de mijlpaal van 100 happy moments! ;)

Leave a Reply

Menu Title