Happy moments #10

Goedemorgen! Afgelopen week was ontzettend gezellig. Ik maakte tapas met vriendinnen en had een ontzettend gezellige avond. Ik ging naar mijn aller eerste Halloweenfeest en ik was ook nog eens fotografe. Ondertussen keek ik smachtend uit naar de vakantie, die nu eindelijk is ingegaan. Kijken jullie weer mee naar mijn happy moments van afgelopen week?

20151018_120348Mijn zondag begon goed. Ik ging lekker hardlopen en toen ik thuis kwam had mijn vader deze lunch voor  me gemaakt. Omg, wat was dit ontzettend lekker. Echt niet normaal! Broodjes uit de oven met kaas, tomaat, ui en chorizo. Echt een goddelijke combinatie en ik kan niet wachten tot ik dit nog een keer ga maken, want ik krijg er geen genoeg van.

20151023_101900Op school deden we een wedstrijdje wie zo snel mogelijk de rebussen kon oplossen. Ons team had gewonnen! Ze waren echt lastig! Ik had de rebus: een luchtje scheppen. Deze was gelukkig erg makkelijk, want sommigen hadden echt een super lange zin. Uiteindelijk stond het gelijk en met een bonusvraag hadden wij gewonnen! Hoezo een geluksmomentje.

20151018_203235Ik ging met mijn vriendinnengroep van school gezellig tapas maken. Het duurde langer dan gedacht, maar het smaakte echt ontzettend lekker. De avond was heel erg leuk en het was fijn om deze meiden weer beter te leren kennen. We houden allemaal ontzettend veel van eten en hoe cute is deze polaroidcamera! De ouders hadden de tafel ontzettend mooi gedekt en alles smaakte heerlijk.

20151018_203549We aten onder andere dit ontzettend mooie en lekkere brood. Het is super simpel. Je snijd in het brood en vult het brood met kaas, ui en knoflook. Hmmm. Dit wil ik echt nog een keertje zelf maken en met andere dingen vullen. Je scheurt het af en eet het lekker op.

IMG-20151018-WA0013De tafel was ontzettend mooi gedekt en dit waren een aantal hapjes die we hadden gemaakt. Iedereen nam eten mee en ik had een salade en donuts gemaakt. De pizza is gemaakt van wraps en de spiesjes is met kip, kaas en paprika. Het was zo ontzettend lekker en we hadden natuurlijk te veel over. Dat kon dan weer mee naar huis voor de volgende dag of voor de lunch. Het was echt een heerlijke avond.

20151022_195136Afgelopen donderdag hadden we een halloweenfeest. Zo zag mijn make-up er aan het begin van de avond uit. Later kwam daar nog nepbloed bij en wonden. Ik was gevraagd om foto’s te make. Ik moet ze nog nabewerken, maar ze zijn echt tof geworden. Iedereen was verkleed en er was een kostuumwedstrijd. Helaas niet gewonnen, maar wat liepen er gave mensen rond.

20151022_222628Ik weet nog steeds niet goed als wat we gingen, maar er zaten een hoop gaten in mijn panty. Gelukkig was het niet zo heel koud buiten. Verder hadden we ons shirt kapot geknipt in de vorm van ribben. Het zag er uiteindelijk heel gaaf uit. Het was echt een hele gezellige avond. De volgende dag was veel te vroeg om naar school te gaan, maar we hadden het er allemaal voor over.

IMG-20151023-WA0009Die ochtend hadden we drie uur techniek. Ik kon mijn nieuwe trui aan en we hadden een luchtballon gemaakt. Hij deed het echt toen we er met de fohn onder bliezen. Het was echt zo gaaf! Deze les zat echt vol inspiratie en ik wil dit echt toepassen in mijn lessen. Uiteindelijk vloog onze luchtballon door het lokaal heen!

20151019_174206Om het succes van afgelopen weken te vieren gingen we uit eten bij Happy Italy. Ik nam een salami pizza met extra tomaatjes. Ik ben echt dol op pizza met tomaatjes, ze mogen echt niet ontbreken. Het was ook de eerste keer dat ik zelf in de auto mocht rijden. Geloof me het was geen succes. Toch was ik wel trots toen we weer veilig thuis waren.

20151024_114551Op zaterdag gingen ik en mijn moeder samen naar de Ikea. Ik mocht rijden en het ging al een stuk beter. Ik heb gewoon weer op de snelweg gereden. Dit heb ik een hele poos al niet meer gedaan. Deze aparte vaas spotte ik bij de Trendhopper. Ik vind cactussen heel erg gaaf, maar dit gaat misschien een beetje ver. Aan de andere kant vind ik hem ook wel weer heel tof. Als ik door dat soort winkels loop, begint het toch wel te kriebelen, op mezelf wonen. Wie weet wat er in de toekomst gaat gebeuren?

Verder ging ik naar de kapper toe en er is een flink stuk af. Dat zullen jullie zien in de volgende happy moments. Ik moet er even aan wennen, maar het is wel heel mooi. Ik heb nu vakantie en daar ga ik lekker van genieten. Wel komt mijn tentamen week eraan en moet ik mijn kwartaal opdracht afsluiten. Gelukkig staan er ook een hoop leuke dingen op het programma, ik kan niet wachten!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Irma
  25 oktober 2015 at 09:26

  Het is bijna half tien in de ochtend en ik heb nú al gewoon trek door jouw té lekkere foto’s van al dat eten, haha! En wauw wat een mooie selfie voor het haloweenfeest!

 • Reply
  Lien
  25 oktober 2015 at 14:52

  Leuke post! Ik heb je trouwens genomineerd voor de Sisterhood Award. Je moet maar eens kijken op mijn blog voor het artikel :) Hopelijk doe je mee!

  Veel liefs,
  Lien xxx

Leave a Reply

Menu Title