Happy holidays

Happy holidays! Waarschijnlijk zitten jullie nu allemaal lekker aan het kerstontbijt, of je ligt nog heerlijk in je bed. Eindelijk is de dag aangebroken, waarop je je mooie kleding aan mag en kan gaan genieten van al dat heerlijke eten waar je de afgelopen week alleen nog maar aan hebt gedacht. Ja het is Kerstmis! 

dsc_0018

dsc_0015

Ik heb lekker met de instellingen van mijn camera gespeeld toen ik in Valkenburg was. Ik ben stiekem best wel trots op mijn eerste pogingen! Lampjes maken me altijd zo blij.

Met kerst sta ik altijd even stil bij de dingen waar ik dankbaar voor ben. En jullie vallen ook echt onder dat lijstje. Ik ben ontzettend trots op mijn blog en hoe het is uitgegroeid van een hobby, naar een echte passie. Ik haal er ontzettend veel plezier uit, en dat doe ik allemaal voor jullie. Natuurlijk ook een beetje voor mezelf. Maar jullie zijn er iedere keer met al jullie lieve reacties waar ik altijd een enorme lach van op mijn gezicht krijg. Dus dankjewel!

Ik wens jullie echt een ontzettend fijne kerst. Moge het kerstdiner je smaken! Geniet van de mensen om je heen en maak er strakjes een fantastisch 2017 van!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Menu Title