Happy confetti #5

Jaa het is weer tijd voor een nieuwe happy confetti #5! Er zijn de laatste tijd zo vee leuke dingen gebeurd, die moest ik wel even extra op een rijtje zetten om te delen. Het maakt me zo ontzettend vrolijk om deze dingen terug te kijken! Lekker vol met positiviteit. 

BLOGGERSMEETING EINDHOVEN

Het eerste ding uit mijn happy confetti rijtje is de bloggersmeeting van Eindhovensrondje (gastblog).  Ik ontmoette allemaal mede foodies uit Eindhoven en ik ging naar de opening van Toasted & Roasted. Een nieuw tosti concept in het centrum van Eindhoven. Hierna werden we enorm verwend bij Down Town Gourmet Market, een van mijn lievelingsplekken in de stad. Er hangt hier altijd zo’n toffe vibe en het eten is gewoon fantastisch. Als afsluiter gingen we naar VANE de cocktailbar op de bovenste verdieping van het NH hotel. Het uitzicht is echt prachtig en ik wil hier zeker nog eens terugkomen in de zomer. Het lijkt me prachtig om daar te borrelen!

NIEUWE CAMERA

Voor mijn verjaardag werd ik enorm verwend, want ik kreeg een nieuwe camera. Deze is wel van mijn vader geweest, maar ik vind hem echt prachtig! Het is de Lumix DMC LC1. Hij lijkt heel ouderwets maar stiekem is hij super scherp en gewoon zo ontzettend mooi. Doordat hij al wat ouder is kan er alleen geen grote geheugenkaart in, maar dat neem ik helemaal voor lief. Ik ben er super blij mee en ik kan echt niet wachten om lekker aan de slag te gaan. De foto’s zullen jullie nog wel voorbij zien komen.

GRAMMIE

Alle informatie over de GRAMMIE konden jullie al terugvinden in een eerdere blogpost. Ik ben er gewoon ontzettend blij mee en het is zo interessant om te lezen! Al die verhalen vind ik toch wel erg inspirerend. Ook al is mijn instagram niet enorm, toch vind ik het heerlijk om mijn lifestyle en gedachtespinsels met jullie te delen. Ik heb echt een lichte instagram verslaving, zeker nu ik FoodiesEindhoven erbij heb. Jullie reacties maken me altijd zo ontzettend blij, daar ben ik echt super dankbaar voor!

PLAT BROOD PIZZA

Dit maakte ik afgelopen week en het is dus echt MEGA lekker! Ik maakte een klein recept, want ik wist niet zeker of de verhoudingen goed zouden zijn. Je gebruikt 100 gram zelfrijzend bakmeel en 75 gram yoghurt. Voeg daar wat Italiaanse kruiden aan toen en je hebt een heerlijk plat broodje. Ik rolde het deeg uit en belegde het met wat tomatensaus en groentes. Eventjes 20 minuten in de oven en je hebt echt een heerlijke en snelle maaltijd! Je kunt natuurlijk eindeloos variëren met toppings en ik vond nog wat inspiratie op beautylab. Zeker een keertje maken, want je hebt het echt in een half uurtje op tafel staan.

VERJAARDAGSTAARTJES

Ik was jarig en daar horen natuurlijk hele lekkere taartjes bij! Zo heb ik onderandere worteltaartjes gegeten, bossche bollen en een mini brownie. Oh al dat lekkere eten op je verjaardag maakt je verjaardag gewoon nog veel beter. Ik zou willen dat ik de taartjes zelf zo lekker kon bakken, maar daarvoor moet ik denk ik nog heel veel oefenen! Uiteindelijk heb ik echt een super fijne verjaardag gehad met mijn vrienden, vriendje en familie. Ik voelde me ontzettend jarig en ben super dankbaar voor alle lieve cadeautjes!

KLEUTERS

Mijn eerste twee stagedagen zitten erop. Ik vond het heel spannend maar wel super leuk. Volgende week ga ik mijn eerste reken- en muzieklesjes geven en daar heb ik zo veel zin in. Ook zijn er plannen voor een toneelstuk voor alle kleuters om het thema sprookjes te gaan openen. Dan komen mijn toneeltalenten van vroeger toch nog van pas. Het is fijn om weer aan de gang te zijn en nu kan ik weer lekker losgaan op pinterest voor de leukste kleuter activiteiten. Lekker zingen, dansen en bewegen!

Weer een heel fijn lijstje om op terug te kijken. Deze dingen maakten me gewoon zo blij! Het is goed om af en toe extra stil te staan bij alle positieve dingen die er om je heen gebeuren, hoe klein of groot ze ook zijn.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  21 februari 2018 at 10:48

  Heerlijk om te lezen Eline!!!
  Wat n geweldig sfeervol klaslokaal!!!
  💚💛❤

Leave a Reply

Menu Title