Happy moments #115

Goedemorgen allemaal! Een nieuwe week en weer een nieuwe happy moments #115! Afgelopen week probeerde ik een vega rookworst, at ik super lekkere taart en genoot ik van een mooi uitzicht. Kijk mee naar mijn geluksmomentjes van afgelopen week. 

Ik startte vorige zondag lekker met een run van 7 kilometer. Het was zo ontzettend lekker om de afstand ietsje langer te maken! De rest van de week ben ik naar body pump geweest en heb ik krachttraining gedaan met mijn beste vriendin. Spierpijn was gegarandeerd.

Ik probeerde deze vega rookworst uit. De smaak kwam in de buurt, maar was toch niet zo goed als de echte rookworst waar ik cravings naar had. Gebakken in de pan op een broodje was die wel hel erg lekker! Misschien van een ander merk proberen…

Ik vond mijn uitzicht zo ontzettend mooi! Dat vind ik dan wel weer het voordeel van dat het wat vroeger licht wordt. Je kunt tijdens het eten genieten van een mooi uitzicht!

Ik ben de laatste paar dagen niet zo fit dus nam ik een lekkere smoothie om toch nog wat extra vitamientjes binnen te krijgen. Deze was met banaan, kwark en sinaasappelsap. Erg lekker en misschien ga ik die van de week nog wel een paar keer maken.

Ik ging uit eten bij Vapiano’s en bestelde deze heerlijke ‘bruchetta’ pizza! Oh wat houd ik toch veel van pizza! Normaal ga ik altijd naar de Happy Italy maar ik mocht zeker niet klagen over de pizza.

Mama was zaterdag jarig en daar horen natuurlijk mooie bloemen bij! Ik genoot van allemaal lekkere taartjes en andere lekkernijen. Ik heb zelfs een super lekker stukje chocolade fudge taart mee naar huis gekregen. Wat ben ik toch een bofkont!

Ik sprak af met lieve Eline en die maakte deze heerlijke broodjes voor me klaar. Soms is het gewoon heel fijn als iemand eventjes voor je zorgt en eten voor je maakt. Daarna hebben we echt meeega lekkere koekjes gebakken van Tasty. Dit recept moet je echt proberen, hmmmm. Misschien dat ik ze binnenkort zelf nog een keertje ga maken!

Nu is het maandag, ik ga strakjes zwemmen en boodschapjes doen. Een relatief rustig weekje, maar zaterdag is mijn eerste officiële werkdag bij De Ontdekfabriek dus daar heb ik super veel zin in! Ik wens jullie een super fijne week, wees lief voor jezelf en we maken er samen wat moois van!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  evelien
  27 november 2017 at 10:42

  Wat een fijne momentjes, wat fijn dat je lekker bent wezen sporten, kan ik ook zo blij van worden! <3
  Liefs,
  Evelien

Leave a Reply

Menu Title