Geluksmomentjes #4

De drukte is nog lang niet over, maar toch probeer ik elke dag een aantal geluksmomentjes op te schrijven. Zo blijf ik me richten op de positieve dingen en niet op de chaos in mijn hoofd die me continu afleid. Vandaag deel ik weer mijn geluksmomentjes van de afgelopen tijd!

 • De overheerlijke geur van versgebakken koekjes die heel de woonkamer vult. Als de koekjes dan ook nog eens belachelijk lekker zijn, kan de pret helemaal niet meer op! Ik kijk nu al uit naar het weekeind, want ik ga ze mooi nog een keer bakken, maar dan met toblerone.
 • Het blijft ieeeeetsje langer licht in de avond. Het vooruitzicht alleen al dat we straks niet steeds in het donker hoeven te fietsen maakt me al blij. Ik wil gewoon weer heel de dag foto´s kunnen maken en lekker hardlopen.
 • Mijn kerstsloffen zijn zo ontzettend lekker warm. Ik weet dat het geen kerst meer is, maar ze zitten zo ontzettend fijn dat ik ze gewoon het hele jaar door ga dragen (behalve in de zomer, want heeeet).
 • Een hele lieve vriend die een belachelijk lekkere pizza voor je maakt, zonder geklaag. O wat ben ik dol op pizza! Als iemand speciaal eten voor je gaat maken, vind ik dat echt zo ontzettend lief. Gewoon dat iemand moeite voor je doet en aan je denkt.
 • Een hele lange to-do list een heel klein beetje verder afwerken. Er ligt nu nog een hele stapel, want we moeten in twee weken plotseling een onderzoek doen, fijn!! (not). Nu is het nog even heel hard werken, maar ik ben mijn ritme een beetje kwijt door al het werken, school, sporten en reizen. Gelukkig duurt de periode nog maar kort en daarna is het voor ons in het Zuiden al weer vakantie.
 • Te horen krijgen dat ik na de carnaval naar de kleuters zal gaan! Vorig jaar heb ik daar zo veel plezier gehad, dus hopelijk valt het nu niet tegen. Groep 8 vind ik toch ook wel heel erg leuk, dus ik ga van het ene uiterste naar het andere uiterste. Ik heb er zo veel zin in!
 • Uitkijken naar mijn verjaardag en cadeautjes bedenken en plannen maken. Dit jaar word ik al weer 19, dus gewoon al bijna 20! Gelukkig duurt dat nog heel even. Ik vind het zo leuk om te bedenken wat ik dit jaar wil gaan doen en eten. Helaas moet ik dan wel naar school, maar ik maak er gewoon een hele leuke dag van.
 • Kwark met muesli! Ik ben de laatste tijd echt zo ontzettend dol op kwark en het is ook nog eens heel erg goed voor je. Je moet het natuurlijk niet de hele dag eten, maar ik vind het zo leuk om steeds nieuwe dingen uit te proberen. Hebben jullie misschien nog ideetjes?

Dit waren mijn geluksmomentjes van de afgelopen weken. Nu ga ik weer hard aan mijn studie werken, want het komt natuurlijk niet vanzelf aangewaaid. De tentamens zijn al bijna en ik moet nodig gaan beginnen met leren.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tineke
  15 januari 2016 at 09:17

  Dat het iets langer licht is vind ik echt heerlijk! Ik heb nu al zin in de lente! Door deze blogpost krijg ik zin in koekjes, ik weet meteen wat ik dit weekend ga doen ;)
  Liefs

 • Reply
  Sandra
  15 januari 2016 at 10:11

  Echt fijn dat het langer licht blijft! Ik heb ook een hekel aan fietsen in het donker. Voel me dan nooit echt op mijn gemakje… Spannend dat je straks naar de kleuters gaat. Dat is inderdaad de hele andere kant van de basisscholen qua leeftijd. Hopelijk bevalt dat ook!

 • Reply
  Catherine
  15 januari 2016 at 10:28

  Oeh de geur van koekjes! Looove en ik kan niet wachten totdat het langer licht is. Nu is het echt een struggle om mooie foto’s te maken. Fijn lijstje heb je, lekker positief en ik ben het er helemaal mee eens!

 • Reply
  BySilke
  16 januari 2016 at 20:55

  Gek hé, wat een verschil zo’n extra beetje licht kan maken?! Ik word er gewoon zo blij van dat het niet meer pikdonker is om 17u ’s avonds. Heel fijn haha! Zo’n mooi lijstje heb je gemaakt, koekjes maken me ook altijd blij!

 • Reply
  Cynthia
  20 januari 2016 at 19:01

  Een heerlijk vooruitzicht dat het straks weer lekker lang licht is.
  Mooi lijstje hoor, en lekker genieten van de koekjes.

Leave a Reply

Menu Title