Geluksmomentjes #3

Morgen geen Happy moments, want die verschijnt op maandag. Op dit moment zit ik namelijk in Londen! Ik wilde toch de fijne momentjes van de afgelopen tijd met jullie delen, en ik kan niet overal een foto van maken. Vandaar dat er vandaag een lijstje met allemaal geluksmomentjes online komt, want ik heb kunnen genieten van de afgelopen weken. Zeker nu de kerst eraan komt, is het een en al genieten. 

 • Na heel lang zoeken de perfecte kerstjurk vinden! Ik kan echt niet wachten tot ik hem eindelijk aan kan doen en hem aan iedereen kan laten zien. Het was echt een ontzettend leuke dag en ik heb ook nog gezellig geluncht met mijn moeder bij de La Place. Die broodjes blijven ontzettend lekker, ook al weet ik precies wat ze er allemaal opdoen. Hmmm af en toe mag je jezelf verwennen.
 • Gezellig op een pizzadate gaan en als toetje de aller lekkerste tiramisu ever eten. Het was echt een enorm geslaagde avond en wie weet wat er nog meer van komt. Gelukkig gaat een lekkere pizza er altijd wel in.
 • Fijne gesprekken voeren met alle lieve mensen om me heen die voor me klaarstaan. Het is de afgelopen tijd niet altijd makkelijk geweest, maar door met mensen in gesprek te gaan, werd het ietsje minder zwaar. Het doet me zo veel goed om te merken dat er toch zo veel mensen voor me klaarstaan. Daar bof ik echt mee en ben ik heel dankbaar voor!
 • Eigenlijk te veel lekkers snoepen. Het is helemaal niet goed voor je figuur, maar ik kan gewoon niet afblijven van al die pepernoten en taai taai poppen.
 • Hele leuke plannen maken voor de feestdagen en kerstvakantie. Ik kan echt niet wachten! Gelukkig zit ik op dit moment in Londen en heb ik een hele fijne tijd. Daar ga ik wel van uit, en jullie kunnen binnenkort een verslag verwachten!
 • Kerstliedjes luisteren en dan vooral het album van Michael Bublé. Ik kan er echt zo van genieten en eigenlijk is het ontzettend fout. Het maakt me helemaal niks uit, haha. It’s beginning to look a lot like christmas!!!!!! Dit nummer gaat met mee mee in de bus!
 • Thuiskomen na een lange schooldag en het eten staat al op tafel, omdat je over een half uur weer moet gaan werken. Mijn moeder is echt de allerliefste! Ik ben echt heel dankbaar voor alle mensen om me heen.
 • Mamma Mia weer terugkijken. Ik word altijd ontzettend blij van die film en hij doet me denken aan vroeger. Toen keek ik hem altijd met mijn vriendin na het schaatsen. Het was echt onze film en we hebben hem wel twintig keer gekeken.
 • Op stage sinterklaas vieren. 25 surprises zijn er een hele hoop, maar het is wel heel mooi om te zien wat ze elk jaar weer voor mooie dingen maken. Ik zou willen dat ik zo goed kon knutselen!

Ik probeer mijn balans te vinden, maar dat is nog lang niet altijd zo makkelijk. Gelukkig gaat het ietsje beter en er staan zo veel leuke dingen op het programma! Ik kan niet wachten om ze allemaal te gaan uitvoeren. Komende week is het kerstgala en dan is het al weer bijna kerstvakantie. Het gaat allemaal zo snel. Hopelijk hebben jullie ook fijne geluksmomentjes! Het genieten zit hem in de kleine dingen.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  robin
  5 december 2015 at 22:52

  oeh fijn dat je je kerstjurk gevonden heb! ga je hem nog delen? :D

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  6 december 2015 at 22:35

  Altijd zo fijn als je een kerstjurkje heb gevonden!

  • Reply
   european motorhome breakdown cover
   20 mei 2017 at 19:39

   I do enjoy the way you have presented this concern plus it really does supply me some fodder for consideration. However, coming from what I have personally seen, I only hope as other opinions pack on that folks keep on issue and in no way embark upon a soap box involving the news of the day. Anyway, thank you for this superb piece and whilst I do not really go along with the idea in totality, I regard the perspective.

Leave a Reply

Menu Title