First day of summer

De zomer is natuurlijk al in volle gang maar ik heb nog foto’s voor jullie van de eerste zomerdag. Ik trok mijn witte jurkje aan en ging op pad met Eline. Uiteindelijk was het echt super heet en belandden we in het Stadswandelpark waar we besloten om foto’s te gaan maken. Stiekem ben ik echt super blij met het resultaat!

Stiekem staan we hier gewoon midden in een plant in het park maar het licht was echt heel erg mooi. Ik krijg meteen een fijn gevoel van deze foto’s. Soms is het zo lastig om niet naar dat vervelende stemmetje te luisteren. Toch zijn we allemaal mooi en mogen we allemaal dragen wat we willen. De enige die kritiek geeft is dat vervelende stemmetje in je hoofd. Eigenlijk zouden we daar onze beste vriendin van mogen maken. Die zou namelijk nooit kritiek geven en je altijd proberen op te vrolijken en je complimenten geven.

Je eigen beste vriendin zijn in de zomer, zeggen dat je dat ijsje mag, je er goed uitziet in je bikini en die ook zegt wanneer het eventjes genoeg is. Geniet van de zomer, wees eerlijk tegen jezelf. Je bent een prachtig mens, jij mag ook genieten. Dus neem dat ijsje, trek je jurkje aan en ga op het strand liggen.

Ik ben ontzettend blij met de foto’s die Eline van me heeft gemaakt. Eentje ervan heb ik ingesteld als mijn nieuwe achtergrond. De foto herinnert me aan de fijne tijden en dat ik me niet zo veel moet nadenken. Gewoon lekker genieten!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Donna
  28 juli 2017 at 09:52

  Prachtige foto’s! Je ziet er heel mooi uit!

 • Reply
  Sandra
  28 juli 2017 at 14:09

  Mooie foto’s zijn het geworden hoor! Ik vind je jurkje heel erg leuk staan. Sowieso is een wit jurkje al snel heel mooi in de zomer, hihi. Mooi ook dat deze foto’s je er aan herinnert dat je niet zo veel moet nadenken en vooral ook doet terug denken aan fijne tijden. Tof om te lezen Eline!

 • Reply
  Kaylin
  28 juli 2017 at 14:54

  Ik vind het een erg leuk jurkje! Met kant kun je nooit missen. Je foto’s komen ook erg naturel en spontaan over. Een geslaagde namiddag lijkt me!

 • Reply
  Saskia
  28 juli 2017 at 16:01

  Oh zo lekker ’s zomers met een wit jurkje! Vind de foto’s heel erg mooi geworden, mag je zeker trots op zijn ;)

 • Reply
  Nele
  29 juli 2017 at 19:07

  Mooie foto’s ^_^

Leave a Reply

Menu Title