Een nieuwe start

Een hele goede morgen allemaal lieve mensen! Jullie hebben me eventjes gemist, want ik had behoefte aan rust. Niet alleen online maar ook offline. Ik ben er eventjes tussenuit geweest en ik heb eens nagedacht over wat ik nu allemaal wil. Vandaar dat er deze week geen happy moments online komt maar even een update over hoe het met me gaan. 

Goed, hoe gaat het nu met me? Eigenlijk kan ik daar nog steeds niet echt een antwoord op geven. Zoals jullie misschien wel weten ben ik gestopt met stage en is mijn contract niet verlengd bij de Flying Tiger. Allemaal erg jammer maar ik merkte aan mezelf dat ik moe was. En dan bedoel ik niet fysiek moe, maar mentaal moe. De afgelopen jaren heb ik alles maar in mijn emmertje laten lopen, die stroomde af en toe over maar nu zat mijn emmertje zo vol dat hij maar bleef stromen. Daar kwamen een hele hoop emoties bij kijken maar het meeste zit er nu op.

Ik ontmoette een lieve jongen maar die bleek het toch niet te zijn voor mij. Eventjes heel erg jammer maar daardoor is er nu wel veel meer ruimte voor zelfliefde. Daar heb ik me de laatste tijd tekort aan gedaan en lieve Eline dat spijt me. Ik schreef al een brief aan mezelf die ik af en toe nog steeds doorlees om mezelf moed toe te spreken. Het is tijd voor een beetje meer zelfliefde.

Maar laten we de fijne dingen niet vergeten. Zo ging ik vorige week in mijn eentje op een mini-vakantie naar Wageningen. Ik ontbeet met taart als ontbijt. Vanmiddag heb ik een hele leuke meeloopdag bij De Ontdekfabriek op Strijp-S. Een plek waar kinderen kunnen ontdekken, slopen en creëren. Iets wat heel erg dicht bij mij staat en waar ik hopelijk een nieuwe start kan maken.

Want dat is wat ik wil, een nieuwe start. Een nieuw start met mezelf. Ik wil liever zijn voor mezelf en mezelf eens op nummer één gaan zetten. Dat lukt me steeds beter maar ik mag eigenlijk nog veel liever zijn. Toch is dit een van de aller moeilijkste dingen om te doen. Ik ga het gewoon proberen, keer op keer.

Ook online wil ik een nieuwe start. Ik wil schrijven over de dingen die me echt blij maken, waar ik energie van krijg en waar ik van ga stralen achter mijn laptop. Ik ben al goed op weg maar ik wil jullie zo graag wat meegeven. Het leven is veel te mooi om te somberen .Ik ben er nog lang niet maar wil jullie wel meenemen op mijn reis naar zelfliefde en rust. Misschien komen we samen wel achter het geheim!

Zo, lekker van de hak op de tak maar het is een beetje chaos in mijn hoofd. Wel schrijf ik vanaf een nieuwe laptop, hij is zo mooi!! Lijstjes zijn gemaakt en blogposts staan klaar voor jullie. Zo komt morgen mijn blogpost online over mijn eerste reisje alleen om even te ontspannen aan alle drukte en verplichtingen. Fijn dat jullie erg nog zijn.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Monique
  12 november 2017 at 08:16

  Fijn dat je er weer bent lieve Eline. Konden we allemaal maar het waardevolle in onszelf zien zoals we die bij de ander wel zien. Want dat ben je, super waardevol,lief en nog een waslijst meer! <3

 • Reply
  Kirsten
  12 november 2017 at 11:41

  Ik hoop heel erg dat we samen achter het geheim voor meer zelfliefde kunnen komen, want het is een probleem waar zowat iedereen mee worstelt denk ik. Toch wil ik je al even meegeven dat ik al heel wat heb gehad aan verschillende blogposts van je. Ik vind dat je de dingen altijd goed weet te benaderen en dat je het allemaal erg wijs kan omschrijven. Veel succes op je reis naar zelfliefde en rust!

 • Reply
  Nienke
  12 november 2017 at 17:08

  Fijn dat je er weer bent! Ik haal altijd enorm veel inspiratie uit je posts. Ik wil mezelf ook weer gaan storten op blogposts schrijven, nu ik de afgelopen week besloten heb dat ik wil gaan stoppen met mijn opleiding. Ik ga graag met je mee op reis naar zelfliefde en acceptatie!

  • Reply
   admin
   14 november 2017 at 10:23

   Ah wat een moeilijke maar dappere beslissing! Ook jij komt er wel, samen werken we aan onze doelen!

 • Reply
  Saskia
  12 november 2017 at 21:16

  Fijn dat je er weer bent. En een frisse nieuwe start is toch altijd ook weer goed voor andere dingen op je pad.

Leave a Reply

Menu Title