Een nieuw begin

122

Welkom op Notesofhappiness.com Een nieuw begin en een nieuwe start. Een blog die nu nog leeg is, maar straks vol staat met inspirerende verhalen, lekkere recepten en tips om de dag zo goed mogelijk door te komen.

Na Thesweetlittlemonster was het tijd voor iets nieuws. Ik kwam in een nieuwe fase terecht en daar hoort een nieuwe blog bij. Eentje die helemaal bij mij past en past bij de dingen waar ik nu mee bezig ben. Ik probeer me meer bewust te zijn van de mooie dingen om ons heen en deel dit met jullie. Geluk zit in de kleine dingen en daar moeten we zo goed mogelijk van proberen te genieten.

Ik ben heel benieuwd naar wat jullie er van vinden. Het was een grote stap, maar ik ben heel blij dat ik het toch gedaan heb. Ik wil mijn familie en vrienden eventjes kort bedanken, want die stonden de laatste paar maanden echt voor me klaar toen ik er eventjes helemaal doorheen zat. Natuurlijk zijn jullie nieuwsgierige lezeressen ook een echte drive veer om door te gaan, want daar doe ik het voor. Ik kreeg het plezier in het bloggen weer terug en er staan een aantal hele leuke artikelen klaar.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik en gaan we samen dit nieuwe avontuur aan!

Heel veel leesplezier en laat vooral weten wat je er van vind!

Liefs,

Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Yv
  10 augustus 2015 at 19:03

  Leuk! Heel veel succes met dit nieuwe begin (:

 • Reply
  Florentine
  11 augustus 2015 at 00:54

  Super leuk dat je een nieuwe blog hebt Eline, ik ga je zeker volgen!! ;-)
  Liefs, X!

Leave a Reply

Menu Title