Druk druk druk

Het is druk, een beetje te druk soms. School, vrienden en vooral jezelf. Soms maak je jezelf knettergek met alle lijstjes die op je bureau liggen en waar soms geen einde aan lijkt te komen. Zo voel ik me de laatste tijd een beetje. Zoals ze zeggen, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaag even een persoonlijke update over alle dingen die me de laatste tijd bezig houden. 

School
Het is fijn op school, maar wel heel erg druk voor mijn gevoel. Het einde van het schooljaar nadert (nog vijf werken!) en dus ook de deadlines. Onze onderzoeksdocent heeft de opdracht zelf niet eens op een rijtje, laat staan wij. Mijn motivatie voor school is de laatste paar maanden echt kwijt geweest. Gelukkig heb ik hem nu weer een beetje gevonden en wil ik het ook echt afmaken. Dat betekend wel dat mijn lijstjes als maar langer worden, terwijl ik steeds minder tijd heb om alles af te ronden. Toch heb ik er wel vertrouwen in, want het komt eigenlijk altijd wel goed.

Stage
Mijn stage bij de kleuters als tweedejaars is bijna afgelopen. Jongens, dan ga ik al weer naar het derde jaar! Dan ben ik over de helft!! Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en ik vind het ook fijn om het strakjes op een leuke manier af te sluiten. Ik kan weer gaan brainstormen over de traktatie die ik ga uitdelen. Het afgelopen jaar heb ik weer veel nieuwe dingen geleerd, zowel in groep 8 als in groep 1-2.

Sporten
Zondag is de Ladiesrun en ik hoop dat ik er klaar voor ben. Het hardlopen ging de laatste tijd niet helemaal soepel, maar hopelijk sleept mijn nicht me er wel doorheen. Die medaille is het sowieso waard. Helaas zijn de weersvoorspellingen niet fantastisch, maar hardlopen in de regen heeft af en toe ook wel iets. Al is het zicht met een bril op een beetje beperkt. Wel heb ik sinds tijden weer baantjes getrokken en het was heerlijk. Dat moet ik echt weer vaker gaan doen.

Vriendinnen en thuis
Ik had afgelopen weekend echt een meidenavond en dat was zo fijn! Even helemaal weg van thuis en lekker toastjes tot midden in de nacht met een goede film. Zo fijn dat ik zulke leuke vriendinnen heb. Thuis gaat het nu wel lekker, al begint het wel te kriebelen om uit huis te gaan. Ik ga al mijn opties binnenkort maar eens rustig bekijken. Tussen mij en mijn vriend gaat het ook ontzettend goed en dat is zo fijn! Ik kan echt weer meer genieten van alle dingen die om me heen gebeuren.

Bloggen
Het bloggen heeft de laatste tijd een beetje op een lager pitje gestaan. Ik wilde eerst alles om me heen weer een beetje op orde krijgen. Ik twijfel veel over mijn blog, welke kant ik op moet. Meer koken, sport, lifestlyle of juist persoonlijk? Ik ben er nog niet helemaal uit. Ik wil vooral het plezier weer een beetje terugkrijgen.

Zo dat was even een korte update over hoe het de laatste tijd met me gaat en wat er allemaal in mijn hoofd omgaat. Hopelijk gaat het goed met jullie. Kijken jullie ook zo ontzettend uit naar de vakantie?!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Quinty
  2 juni 2016 at 11:52

  Succes met de laatste weekjes school!

 • Reply
  Jolet
  4 juni 2016 at 19:17

  Dat klinkt inderdaad als een heel druk schema! Succes met de laatste lootjes voor school :)

Leave a Reply

Menu Title