Een belangrijke mijlpaal vieren!

Ga ik het halen? Nog maar eentje, nee nog twee, oeeh nog een. Zo zat ik afgelopen weekend naar mijn Instagram te kijken. Ik behaalde namelijk de prachtige mijlpaal 1k voor Foodies Eindhoven. Dat moest natuurlijk gevierd worden, dus maakte ik er een heerlijke dag van in Rotterdam! Ik neem jullie mee, want oh wat was het een fijne dag.

Ontbijten bij Lilith

Lilith had ik al een aantal keer voorbij zien komen op Instagram. Ze maken echt prachtige kunstwerkjes van hun eten en de vibe die ze uitstralen vind ik vooral heel erg tof. Ik ging laatst ook al in Eindhoven uit ontbijten en dat voelt toch wel echt als een extra moment van luxe. Als #foodie ging ik natuurlijk voor een açaibowl. Ik denk niet dat ik daar ooit genoeg van ga krijgen. Marisa ging voor de pancakes en we kregen echt twee prachtige borden voor onze neus geserveerd. Dat zag er geweldig uit! Het smaakte ook echt heerlijk en ook nog helemaal vegan. Al die vitamientjes doen het goed in de ochtend. We zaten buiten op het terras en toen begon de zon ook nog eens te schijnen!

Rondwandelen in Rotterdam

Daarna heb ik lekker wat rondgewandeld in Rotterdam. Zo gingen we gezellig naar de Dille en Kamille, waar ik het liefst alle planten geadopteerd had voor op mijn kamer. Dat ging helaas niet, maar het is wel altijd een feestje om door die winkel heen te lopen. Dan moet ik me echt inhouden! Het was niet meer zo koud als in de ochtend, dus hebben we heerlijk in het zonnetje aan het water gezeten. Lekker kletsen en toekomstplannen maken. We maakten nog een tussenstop bij Backyard en Hotel New York. Daar aten we ook allemaal lekkere dingen en maakten we vele foto’s voor onze verschillende Instagrams. Het is fijn om samen met een andere Instagrammer op pad te zijn, want dan snap je elkaar precies als je je telefoon overal tevoorschijn trekt.

Echt kunnen genieten

Het was zo’n fijne dag waar ik echt al mijn zorgen achter me kon laten over stage en afstuderen. Het was echt zo fijn. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij Marisa, ook al ken ik haar nog helemaal niet zo lang. We hebben samen zo veel gelachen. Geen geposeerde glimlach voor de foto, maar echt buikpijn van het lachen. Samen hebben we mijn mooie mijlpaal kunnen vieren. Vriendschappen zijn dan zo veel waard, heel bijzonder.

Zoals je kunt zien was het vooral een hele fijne dag, waarop ik heerlijk gegeten heb en nog meer van Rotterdam heb kunnen zien. Wat is het toch een leuke stad!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Menu Title