Back on track!

Kiekeboe, daar ben ik weer! Het is de laatste tijd nogal stil geweest op Notes of Happiness. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik nogal zoekende was in wat ik nu eigenlijk wilde. Ondertussen heb ik nagedacht, gereisd en nieuwe energie op gedaan. I’m back on track! 

What’s been going on?

Ik schreef er in een eerdere happy moments al een klein stukje over, maar mijn leven is de afgelopen tijd een behoorlijke achtbaan geweest. Zo verhuisde ik van mijn eigen plekje naar een oud plekje bij mijn ouders thuis, mijn relatie ging uit en ik wisselde afgelopen jaar drie keer van stage. Ook sloot ik een traject af bij de psycholoog en ben ik nu net weer begonnen aan een nieuw traject. Ik besloot dat mijn eetbuien en moodswings toch wel iets serieuzer waren dan ik gedacht had en wilde dit nu echt serieus gaan aanpakken.

Ik durfde er nooit over te schrijven, want dan zou ik wel raar gevonden worden. Echter is het niets om voor te schamen en vind ik het juist heel belangrijk om eerlijk te zijn naar jullie toe en naar de samenleving in het algemeen. Het is echt niet alleen maar zo gelikt zoals we het op Instagram laten lijken. Dus ik ben begonnen met lichaamsgerichte therapie wat behoorlijk intensief is. Daarnaast ben ik weer begonnen aan een nieuwe stage en zal ik hopelijk ergens het komende jaar afstuderen!

Nieuwe energie!

Toch heb ik het bloggen ontzettend gemist en via Instagram kun je zelfs af en toe mini volgs van me vinden! Ook ben ik serieuze plannen aan het smeden om nu toch echt nieuw leven te blazen in mijn YouTube kanaal. Ik wil namelijk mijn avonturen delen. Niet alleen de gelikte kant, maar juist de struggle van het alleen reizen, aan jezelf werken en alles waar Notes of Happiness voor staat. Namelijk je eigen geluksmomenten creëren!

Ik ben de laatste tijd iets te veel over mijn grenzen gegaan, maar heb nu weer de rust en ruimte gecreëerd om te doen wat ik het liefst doe. Blogjes schrijven, foto’s maken en vooral mijn verhaal delen met jullie. Het maakt me zo blij als jullie vertellen dat mijn content jullie opvrolijkt! Daar haal ik zelf ook weer zo veel energie uit!

Wees niet bang, er staat heel veel nieuwe content klaar om met jullie gedeeld te worden! Zo ging ik afgelopen weekend alleen naar Berlijn en die foto’s zijn zo leuk geworden! Ik kan niet wachten om te vertellen over mijn ervaringen en natuurlijk alle geweldige hotspots die ik heb bezocht. Dus I’m back on track en I’m excited!!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Judith
  10 juli 2018 at 08:59

  Wat stoer dat je dit deelt en het is inderdaad zeker niet iets om je voor te schamen! Fijn dat het weer beter met je gaat! Leuke foto trouwens :) Keep up the good work!

  • Reply
   admin
   10 juli 2018 at 16:10

   Aw thanks!! Daarom wilde ik het graag delen :)

 • Reply
  evelien
  10 juli 2018 at 09:47

  Ik vind het heel stoer dat je zo open bent! Zo goed.
  Yay! Ik ben benieuwd naar je nieuwe content, en ik ben gelijk geabonneerd op je YouTube kanaal.
  Liefs,
  Evelien

  • Reply
   admin
   10 juli 2018 at 16:11

   Ahh wat leuk!!! Vond het echt spannend om te posten maar jullie lieve reacties zijn zo fijn om te horen

 • Reply
  Stella
  10 juli 2018 at 10:26

  Wat goed dat je er nu toch over schrijft (: Ik weet zeker dat alles vanaf nu alleen maar weer beter wordt – I mean, look at you, je zet zoveel stappen! Woehoe!

  • Reply
   admin
   10 juli 2018 at 16:11

   Jaa het voelt zo goed om helemaal op mezelf te focussen!

 • Reply
  Matthijs
  14 juli 2018 at 00:22

  You go girl! Bedankt voor de vegetarische schnitzeltip. Schnitzels zijn lekker. Ik ga over 3 weken naar Berlijn, ik verwacht goede tips van je.
  ✌️

Leave a Reply

Menu Title