Açai bowls in Rotterdam

Afgelopen woensdag reisde ik een dagje af naar Rotterdam waar ik heb genoten van de lekkerste açai bowl ever! Hoe vaker ik in Rotterdam kom hoe meer leuke plekken ik ontdek en hoe leuker ik het er ga vinden! Na een lange reis en wat paskamersessies verder ploften we neer bij Sajoer, waar we echt hebben genoten. 

We begonnen met een lekker kopje muntthee en een chai latte. Ik was samen met Eline in Rotterdam dus gezelligheid was gegarandeerd. Bij Sajoer kun je terecht voor de lekkerste açaibowls, maar ook verse sapjes en gebakjes. All day breakfast is helemaal hip en ze doen het dan ook goed met een uitgebreide kaart. Alles wordt vers gemaakt en dat proef je meteen.

Kijk dan eens hoe lekker deze açai bowl eruit ziet! Dit wil toch iedereen. Ik ben er al een keertje eerder geweest, maar nu was het toch net zo lekker als de vorige keer. Ik vind ze zelfs lekkerder dan die van The Happiness Café en dat wil toch wel wat zeggen. Vooral de granola is echt zooo lekker. Die zou ik thuis ook wel willen hebben, maar dan smaakt het natuurlijk altijd net ietsje anders.

Het was echt een super gezellige dag. Hierna zijn we nog even lekker de stad ingedoken. Natuurlijk moesten we eventjes langs de Lush, want oh wat ruikt het daar toch altijd lekker. Ook brachten we een bezoekje aan de Pepernotenwinkel waar we in de verleiding kwamen door de karamel zeezout pepernoten. Klinkt goed hè? Uiteindelijk heb ik super lekkere Marokkaanse kruiden gekocht bij de Markthal en ik kan niet wachten tot ik ermee aan de slag kan gaan. Het is zo leuk om andere steden te ontdekken. Iedere keer word je weer positief verrast door alle leuke hotspots die uit de grond schieten.

Een mega geslaagd dagje dus, met een van de lekkerste açai bowls die ik tot nu toe gehad heb. Misschien ga ik wel een zoektocht starten naar de lekkerste açai bowls van Nederland, haha. Gelukkig kan ik even wegdromen bij deze heerlijke foto’s. Fijne dag nog allemaal!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  6 oktober 2017 at 14:39

  Ziet er héérlijk uit! Jammer dat Rotterdam zo ver weg is, haha!

 • Reply
  Suzanne
  20 oktober 2017 at 19:13

  Ziet er heerlijk uit!

Leave a Reply

Menu Title