Winterse date ideeën

De eerste sneeuwvlokken zijn gevallen en het liefst kruip je samen op de bank met een dekentje. Echter zijn er ontzettend veel leuke activiteiten om samen te ondernemen. Dus sleep je vriend van de bank af en kies een van deze winterse date ideeën! Zo maak je samen de leukste herinneringen en verhalen die je kunt delen tijdens het kerstdiner. 

Kerstboom uitzoeken

De kans voor je vriend om zich uit te sloven en jouw prachtige boom mee naar huis te nemen. Aan jou de taak om hem een mooi plekje te geven en hem samen te versieren. Zet een muziekje op en dans om je kerstboom heen. Zo kom je meteen in het kerstgevoel en is het echt iets van jullie samen.

Schaatsen

Mijn ultieme favoriet is toch wel schaatsen! Echt mega cliché maar gewoon ontzettend leuk om te doen. Mocht je nu helemaal niet kunnen schaatsen dan houd je er tenminste een leuke middag aan over en ga je lekker genieten van een warme kop chocomel met slagroom! Als het dit jaar nu eens heel hard gaat vriezen, dan kun je misschien wel op natuurijs schaatsen. Dat zou toch wel heel bijzonder zijn.

Kerstmarkt

Nee, geen saaie kerstmarkt met allemaal kraampjes met onzin. Ga naar Maastricht tof Antwerpen. Daar heb je niet alleen een kerstmarkt maar zijn er nog veel meer activiteiten om te doen, zoals een reuzenrad! Ik ging vroeger altijd naar Maastricht en daar gingen we in het reuzenrad waar we een prachtig uitzicht hadden over de stad. Het was mega koud maar je moet er wel wat voor over hebben!

Indoor skiën / snowboarden

Ga het avontuur aan en ga naar een indoor skihal. Neem een cursus of laat je skills aan elkaar zien! Natuurlijk kun je ook gewoon met een slee naar beneden maar wees eens avontuurlijk! Samen vallen en samen weer opstaan! Daarna kunnen jullie je samen weer opwarmen met een kop chocomel!

Kerstkoekjes bakken

Je kunt ook lekker thuis blijven en kerstkoekjes bakken, denk aan kerstkransjes of engeltjes van zanddeeg. Stiekem een beetje snoepen van het deeg en vooral lekker bezig zijn samen. Ga los met de versieringen en hang je kerstkransjes daarna in de boom. Zo kun je iedere dag een koekje snoepen van je boom die je samen hebt opgetuigd.

Spelen in de sneeuw

Misschien gaat het dit jaar dan toch eindelijk sneeuwen. Bouw samen een sneeuwpop of plof op de grond voor een sneeuwengel. Natuurlijk kun je ook gaan sleeën en de hoogste berg in het bos opzoeken. Of daag hem uit voor een sneeuwballengevecht. Bring it on!

Samen badderen

Nu het zo ontzettend koud is kun je ook lekker samen in bad. Zet een filmpje op (zet je laptop op de wasmand of op de strijkplank). Koop een lekkere bruisbal en geniet samen lekker van het warme water. Steek wat kaarsjes aan en zo heb je toch een romantische avond als het koud is buiten.

Zo, nu hebben jullie weer een hoop winterse date ideeën. Natuurlijk kun je deze dingen ook gewoon doen met je beste vriendinnen of verwen je jezelf! Independent woman it is!! Wees lief voor jezelf en voor elkaar.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  13 december 2017 at 11:57

  Ik ben ooit als date gaan schaatsen (en het was echt nog in de date-fase, we waren geen koppel), hahahahaha, echt nooit meer. Het enige goeie was dat ik heel de tijd zijn hand kon vasthouden, maar echt, ik ging dood op die schaatsbaan!

 • Reply
  Nienke
  13 december 2017 at 16:48

  Wat leuk! Jammer genoeg ben ik single as hell, maar gelukkig zijn dit ook hele leuke dateideetjes om met vriendinnen te doen. :)

  • Reply
   admin
   15 december 2017 at 16:26

   Ja vriendinnen dates zijn het gezelligst!

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  13 december 2017 at 17:42

  Hoi Eline, wat n gezellige tips!!
  Maar met vriendinnetjes is t ook geweldig om te doen!!!!
  X

 • Reply
  Quinty
  14 december 2017 at 18:45

  Wat een leuke ideeën! Ik ben zelf single, maar de ideeën zijn ook superleuk om met vriendinnen te doen! Het laatste alleen misschien niet zo,hahaha.

  • Reply
   admin
   15 december 2017 at 16:26

   Ja met vriendinnen kan natuurlijk ook, doe ik ook!

Leave a Reply

Menu Title