Voorpret op de zomervakantie

Voor de meeste mensen is de vakantie begonnen of begint de vakantie echt bijna! Ik ga binnenkort ook op vakantie en dat betekent een beetje voorbereiding maar vooral heel veel voorpret op de zomervakantie. Waar moet je nu echt aan denken voordat je de deur achter je dicht trekt? Ik deel mijn tips!

Bikini
Ik ben iemand die graag een nieuwe bikini koopt in de zomer. Ten eerste omdat bikini’s gewoon mooi zijn (maar wel een beetje duur). Ten tweede omdat ik dan echt in de zomermodus kom. Bovendien heb je dan een goed excuus om alvast in de zon te zitten, omdat je wel een klein beetje bruin moet worden voordat je op vakantie gaat. Er zijn zo veel leuke exemplaren te vinden, dit is de mijne en de struggles die erbij kwamen kijken.

Kleding/schoenen
Ik ga dit jaar weer de bergen in en ik had nieuwe bergschoenen nodig (#supersexy). Deze moet ik op tijd inlopen, want anders heb je een hele hoop blaren, dat kan ik je zeker vertellen. Maar ook als je nog sandalen wilt kopen. Zorg dat je ze op tijd koopt, zodat je niet pijn krijgt aan je voeten als je de hele dag een stadje gaat bezoeken. Nieuwe kleding is altijd handig, en er is nu sale! Laat dat nieuwe zomerjurkje maar komen. Heb je meteen een aandenken aan de vakantie.

Activiteiten
Ga je naar een nieuw gebied of stad? Kijk van te voren wat er allemaal te doen is. Ik lees ook graag verschillende blogs over het gebied waar ik heen ga. Zij bezoeken toch vaak andere dingen en laten je de minder toeristische plekjes zien. Kijk wat je wilt doen en je vakantiegevoel is gegarandeerd!

Autostickers
Voor sommige landen, zoals Duitsland en Oostenrijk heb je bepaalde autostickers nodig. Haal deze op tijd, zodat je ze niet kunt vergeten. Plak ze niet meteen op je auto, want dan weten de inbrekers meteen wanneer je weg gaat. Probeer het ook niet op social media te zetten, hoe mooi je vakantiefoto’s ook zijn.

Loslaten
Probeer het ook een beetje los te laten. Zoek de belangrijkste dingen op, maar plan niet alles. Laat het over je heenkomen, zodat als het misgaat je nog steeds een leuke vakantie hebt. De leukste dingen gebeuren meestal onverwacht. Ga lekker genieten en laat het over je heenkomen.

Hebben jullie vakantieplannen?

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  evelien
  14 juli 2016 at 08:40

  Jaaa de voorpret voor de zomervakantie vind ik altijd heel leuk. Inderdaad inkoopjes doen maar ook dingetjes plannen. Heel erg leuk <3 Ik ga volgende week Zaterdag naar Corfu! Can't wait.

  Liefs, Evelien

 • Reply
  Mylene
  14 juli 2016 at 11:01

  Bikini’s, ik vergeet dat stiekem altijd. Maar ik heb nu wel een leuke… Alleen ben ik voor mijn gevoel nog niet bikiniproof, haha

 • Reply
  Sandra
  14 juli 2016 at 11:25

  Autostickers zijn inderdaad heel belangrijk om te hebben als je naar een bestemming gast waar dat nodig is! Zeg anders maar dag vakantie haha. Wat er dit jaar voor mij nog op de planning staat is een lange vakantie naar Italië in het najaar! :D

  • Reply
   admin
   14 juli 2016 at 11:30

   Wat fijn om nog extra vakantieplannen te hebben! Zo lekker om in het najaar nog eens te gaan.

 • Reply
  Iris
  16 juli 2016 at 10:03

  Voor dat `loslaten` vind ik een heel goed punt. Je hebt vakantie, dus is het ook wel lekker als je gewoon gaat genieten van dingen die je spontaan meemaakt.

 • Reply
  Evelien
  24 juli 2016 at 21:46

  Vandaag alles afgezocht naar een leuke bikini/badpak. Zonder resultaat helaas, maar heb gelukkig nog een oud ding in de kast liggen. Ga op vakantie gewoon lekker de boulevard aflopen, op zoek naar een leuke!

Leave a Reply

Menu Title