Verras je valentijn

Volgende week is het al weer zo ver: Valentijn. Of je nu een vriend hebt of niet, er is altijd wel een speciaal iemand die je in het zonnetje kunt zetten. Je vriend, moeder of je beste vriendin. Wat is er nu leuker of romantischer dan een etentje. Kaarsjes erbij en een gezellig muziekje op. Lekker eten valt altijd in de smaak dus is het tijd voor een verrassing. 

Romantisch etentje
Of je nu een keukenprinses bent of dat je een pizza besteld, het gaat om het idee. Kies iets wat jullie allebei lekker vinden. Pasta is altijd ontzettend simpel, snel en je kunt er alle kanten mee op. Deze heerlijke salade met ham zou ik heel graag willen proberen, want hij ziet er echt super lekker uit. Eventueel een glaasje wijn of een biertje erbij en het zal vast een hele gezellig avond worden. Als je je best maar doet en je kunt altijd nog Chinees bestellen als het mis gaat.

Kaarsen, muziek en comfortabele kleding
Kaarsjes op tafel en als je echt moeite wilt doen misschien wel rozenblaadjes. Een mooie bos bloemen op tafel (die hij  misschien wel voor je heeft meegenomen). Muziekje op de achtergrond als jullie daarvan houden of gewoon gezellig met zijn tweeën op de bank. Je kunt je mooi opdoffen of het lekker casual houden. Waarom niet romantisch dineren in je joggingbroek, hihi.

DSCN3869

Toetjes hemel
Ik zeg altijd dat er altijd plek is voor een toetje. Ik ben er echt dol op en zeker als het iets speciaals is. Maak een heerlijke tiramisu of sorbet. IJs is ook altijd een goed idee of ga los met een chocoladefondue. Het is een zwaar toetje, maar wel heel gezellig, haal de marshmallows en het fruit maar in huis! Als je iemand echt wilt verrassen kun je er ook sterretjes in steken. Dat verwachten ze zeker niet.

De rest van de avond
Na het eten duik je lekker op de bank met een bak popcorn (als je nog ruimte over hebt). Kies een film die jullie allebei leuk vinden. Wij vrouwen houden wel van een romantische film, maar het moet voor jullie allebei leuk zijn. Een komedie is altijd goed, maar misschien houden jullie wel allebei van een actiefilm. Kies iets wat jullie allebei leuk vinden om te doen. Een wandeling is gezellig, maar als je er van houdt kun je ook gezellig gaan gamen.

Ik ga met valentijn gezellig uit eten en daarna zullen we lekker op de bank ploffen met een leuke film.Op de Website van Westwing kun je allerlei ideeën opdoen voor het perfecte romantische dinertje.

Liefs,
Eline

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Westwing.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  3 februari 2016 at 20:19

  Super leuk haha! Ik heb dit jaar geen valentijn maar ik ga het wel met vriendinnen “vieren” :)

 • Reply
  Marushi
  3 februari 2016 at 20:42

  We hebben in januari al heel veel dingen gevierd, dus met valentijn doen wij lekker rustig aan :) Lekker op de bank inderdaad met een leuke film erbij. -x-

 • Reply
  heidi
  3 februari 2016 at 20:58

  Wat leuke

 • Reply
  Margot
  4 februari 2016 at 09:39

  Leuke ideetjes!

 • Reply
  Valentinafaye
  4 februari 2016 at 11:50

  Ahh zou zo graag Valentijnsdag willen vieren met mijn vriend, maar hij is dan op wintersport vakantie! Huilen. Maar dan ga ik het maar in mijn eentje vieren, het blijft mijn naamdag haha!

Leave a Reply

Menu Title