Reiskriebels

Nu het lenteweer in Nederland ons een beetje in de steek laat, beginnen de reiskriebels steeds meer te kriebelen. ’s Avonds droom ik weg over witte stranden, gezellige restaurantjes en met een glas wijn op het terras. Ik kan echt niet wachten tot het zo ver is dat ik mijn koffer in mag pakken en op vakantie ga. Helaas moet dat nog eventjes wachten, dus zet ik al mijn reisverlangens op een rijtje. 

Denemarken
Kopenhagen is een stad waar ik echt nog ontzettend graag een bezoekje aan wil brengen. Ik heb nu al zo veel blogs gelezen over hoe prachtig het er is. Ik bedoel kijk al die leuke gekleurde huisjes! Mijn vader is er pas geweest dus nu is het hopelijk mijn beurt. Mijn camera staat dan in ieder geval klaar.

Italië
Het land van de pizza’s en pasta’s. Dit land staat dit jaar gelukkig op de planning en ik kan echt niet wachten! Hopelijk hebben we ook nog eens heel mooi weer. Rome heb ik al gezien, maar er is nog zo veel moois te ontdekken. Milaan, Venetië, Napels, Florence, ik wil het ooit zien. Genietend van een pizza en een wijntje op het terras. Bovendien vind ik Italiaans echt een prachtige taal.

Griekenland
Witte stranden en natuurlijk heerlijk weer. De prachtige witte huisjes op Santorini en het strand van Zakynthos. Echt een vakantie om helemaal weg te gaan uit Nederland en te genieten van al het prachtige dat Griekenland te bieden heeft. Toch zou ik ook ooit wel naar een resort willen gaan, lekker luxe en helemaal nergens aan hoeven te denken. Alleen maar genieten.

Noorwegen/Zweden
Backpacken is iets wat ik nog heel graag een keertje wil doen in mijn leven. Misschien wel als ik klaar ben met studeren. Nu is Australië heel gaaf, maar Noorwegen is iets praktischer. De wilde natuur en gewoon gaan en staan waar je wilt. Tent mee en genieten maar van de prachtige natuur die Scandinavië te bieden heeft. Op jezelf aangewezen zijn en genieten van de stilte en het landschap. Ik kan echt niet wachten!

Nederland
Toch heeft Nederland ook een hoop leuke steden en natuurgebieden. Bovendien is een vakantie in Nederland soms ietsje goedkoper. Zo vind ik het heerlijk om in de zomer een dagje naar het strand te gaan en wil ik nog een hoop steden ontdekken. Nijmegen staat deze week op het programma en Groningen heeft eigenlijk ook wel iets. Er zijn genoeg mooie plekjes in de buurt om te ontdekken! En kamperen wil ik ook echt weer doen! Dat deed ik vroeger altijd en het is tijd om die tent weer van zolder te halen.

Gelukkig heb ik wat geld gespaard, nu is het nog even kijken wie er met mij mee wilt. Dus of het nu een hotel is of een tent, ik wil het allemaal. Ondertussen probeer ik mijn reiskriebels te onderdrukken tot het tijd is om echt op vakantie te gaan. Ik kan echt niet wachten!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  3 mei 2016 at 19:16

  Super leuke reislijst! Ik wil ook super graag naar Scandinavië, vooral Noorwegen en Zweden trekken mij aan. Maar ook landen als Spanje, Frankrijk, IJsland en Denemarken. Ik wil het allemaal haha!

 • Reply
  heidi
  3 mei 2016 at 19:55

  Wat leuk om te lezen meid

 • Reply
  Sabine
  7 mei 2016 at 02:41

  Leuk lijstje! Scandinavië en met name Noorwegen is zo waanzinnig mooi! Echt een paradijs! Vergeet niet de Noordkaap en de Lofoten te bezoeken, echt magisch mooi daar. Wel nog even doorsparen want heel duur :) Griekenland is echt één van mijn favoriete landen, zó mooi met zulke lieve mensen! Ik hoop dat je snel je dromen waar kunt gaan maken!

 • Reply
  Marushi
  7 mei 2016 at 19:31

  Leuk lijstje! Ik wil ook zo graag nog reizen! Vooral Japan en Indonesië.

Leave a Reply

Menu Title