Mijn vision boards

Een tijdje terug heb ik me verdiept in The Law of Attraction. Ik keek de documentaire The Secret en heb een aantal Youtube video’s gekeken. Het komt erop neer dat je aantrekt waar je je op focust. Dus als jij je op het goede focust, dan komen er ook goede dingen in je leven. Iets wat daarbij helpt is een vision board. De volgende dag ben ik lekker aan de slag gegaan. Ik heb mijn creativiteit losgelaten en het leek me leuk om mijn vison boards met jullie te delen!

Ik heb mijn vision boards opgedeeld in verschillende categorieën. Bij sommige plaatjes zit er echt een gedacht achter, bij anderen is het wat logischer. Zeker nu het nieuwe jaar eraan komt met de goede voornemens leek het me leuk om eens te visualiseren hoe mijn leven er later uit zou kunnen zien. Ik heb mijn fantasie en mijn wensen losgelaten in deze vision boards!

Persoonlijk

Iets wat veel centraal staat is rust kunnen nemen, lief zijn voor mezelf en balans vinden. Ik wil net zo veel van mezelf houden als dat ik van anderen kan houden. Ik wil een vriendin voor mezelf zijn en mezelf liefhebben. Ook wil ik me meer bewust zijn van het nu. Ik kan best wel piekeren of beren op de weg plaatsen. Maar ik leef in het nu en nu moet ik genieten van de mooie dingen die gebeuren!

Carrière

Ik heb best wel wat ambities. Zo wil ik graag voor mezelf beginnen en wil ik financieel onafhankelijk zijn. Ik wil niet op een vast kantoor moeten werken, maar juist in leuke cafeetjes en misschien wel in het buitenland. Ook wil ik mijn creativiteit blijven kunnen uiten en ooit zou ik super graag een boek willen schrijven over Happy confetti. Hoe vind je het positieve terug in iedere dag? Daarnaast wil ik natuurlijk mijn blog blijven ontwikkelen en daarin is Sanny echt een inspiratiebron voor mij.

Huisje

Natuurlijk mag een fijn huisje daarbij niet ontbreken. Ik wil een plekje waar ik me thuis voel met een balkonnetje en een open haard. De keuken is voor mij heel belangrijk en ik wil een plek hebben om thuis te kunnen werken of om ooit misschien wel een coachingspraktijk te kunnen openen. Het liefst met planten en mooie bloemen in mijn huis. Daar word ik lekker vrolijk van!

Liefde en relaties

Dit gaat over liefdes en vriendschappen die ik met mensen aanga. Ik hoop ooit met iemand oud te worden maar ook vriendschappen voor het leven te maken. Ontbijtjes op bed vind ik echt helemaal het einde maar samen eten met vriendinnen is ook mega gezellig. Als dit in balans is heb je denk ik alles wat je nodig hebt om echt gelukkig te zijn. Naast natuurlijk de liefde voor jezelf.

Travel

Ik wil nog een heleboel zien in de wereld. Zo wil ik nog een keertje surfen, suppen, een road trip maken, backpacken, Amerika, IJsland en Noorwegen bezoeken. Het noorderlicht mag natuurlijk niet ontbreken op mijn lijstje. Ik wil vooral mooie herinneringen maken waar ik later vol trots over kan vertellen en kan terugbladeren in de leukste fotoboeken.

Health & sport

Qua gezondheid gaat het om balans. Juist het sporten waar ik mega veel energie van krijg, naast het lekkere maar ook gezonde eten. Ik wil mezelf accepteren en van daaruit werken aan mijn doelen. Sterk zijn, die halve marathon, maar ook kunnen genieten van een stuk taart.

Kerst

Als afsluiter heb ik er ook eentje gemaakt over kerst. Ik wilde kerstinspiratie opdoen voor mijn blog en misschien wel iets in de richting van video’s. Het was zo leuk om te doen! Nu draait het vooral over mijn kerstboom opzetten, een leuk kerstdiner organiseren en genieten van lekker eten.

Zo, dit is een beetje hoe ik over mijn toekomst denk. Of het realistisch is? Geen idee. Als ik er maar in geloof en het voor me kan zien. Het lijkt me zo leuk om over een paar jaar op mijn vision boards terug te kijken om te zien wat er van is uitgekomen. Ik ben super benieuwd!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  4 december 2017 at 10:42

  ❤❤❤

 • Reply
  Anne
  4 december 2017 at 10:50

  Super leuk en mooie beelden. Ik herken veel van mezelf in jouw beschrijvingen!

 • Reply
  Nienke
  4 december 2017 at 17:23

  Wat leuk gedaan! Prachtige plaatjes. Ik ga dit voor 2018 ook nog eens doen, ik vind het altijd zo’n leuk creatief concept.

 • Reply
  Daphne
  8 december 2017 at 14:48

  Wat leuk om het zo visueel voor jezelf te maken, dit ga ik misschien doen voor het nieuwe jaar. Niet zo zeer in de vorm van goede voornemens, maar meer dat ik mijn doelen niet wil vergeten. Super mooi gedaan!

Leave a Reply

Menu Title