Inspirerende powervrouwen

Iedereen heeft voorbeelden of mensen waar hij/zij tegenop kijkt. Ik vind het altijd super inspirerend om de inspiratiebronnen van anderen te zien. Daarom leek het me leuk om mijn inspirerende powervrouwen voor jullie op een rijtje te zetten. Deze vrouwen mogen in het zonnetje worden gezet want samen staan we sterk! 

Chapter Friday

Yara is voor mij een echte powervrouw. Ze is haar passies achterna gegaan, geeft lezingen, schrijft als freelancer en heeft een mega goed gevoel voor fashion. Niets voor niets had ze eerst een van de grootste modeblogs en is ze bekroond met een Bloglovin Award. Nu deelt ze met haar team allerlei girlboss inspiratie op haar girlpower platform Chapter Friday. Daarnaast kun je al haar toffe avonturen volgen op haar geweldige Youtube kanaal. Ik vind het ontzettend tof hoe ze van fashionblogger naar echte influencer is gegaan.

JipIsabel

Jip is de oprichtster van Fresssh magazine over alles wat met gezondheid en lifestyle te maken heeft. Daarnaast heeft ze een groot bereik gecreëerd op haar instagram waar ze haar woman empowerment deelt met de rest van de wereld. Ik word altijd enorm vrolijk van haar vlogs en vind het super tof dat ze vanuit niets toch maar even een online magazine heeft opgezet. Er staan altijd heerlijke recepten op en er worden zelfs online workouts gegeven!

Deargoodmorning

Lienke gaat als een speer. Zo deelt ze op Deargoodmorning hoe je door te knallen in de ochtend je dromen waar kunt maken. Ze zegde haar vaste baan op om volledig te focussen op Dear Good Morning en haar bikinifitnesswedstrijd. Iets wat je al een prestatie op zichzelf mag noemen. Nu zorgt ze ervoor dat wij allemaal met nieuwe energie aan de slag willen iedere ochtend.

The University of Life

Yasmin is extreem gepassioneerd voor alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Ik heb het geluk gehad om haar een aantal keer te ontmoeten en wauw wat een positiviteit en motivatie hangt er om haar heen. Het werkt enorm aanstekelijk en ze is een echte girlboss. Ze heeft pas haar eerste workshops gegeven in zowel Rotterdam als in Roemenië. Dat noem ik nog eens je dromen achterna gaan!

Natuurlijk zijn er nog veel meer inspirerende powervrouwen in de wereld. Het mooie is dat al deze vrouwen elkaar aanmoedigen in plaats van jaloers op elkaar te zijn. We horen elkaar te stimuleren, zodat we allemaal onze doelen behalen. Samen sta je sterk!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  evelien
  25 september 2017 at 10:26

  Wat een toffe powervrouwen! Ik vind yara michels ook een grote inspiratie bron. <3
  De andere drie kende ik nog niet, ik ga eens een kijkje nemen!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Reggy
  25 september 2017 at 15:53

  Zo is t Eline, met jalouzie bereik je niets!!
  Ik vind jou ook n powergirl!!!
  Lees je graag Eline!!!
  X

 • Reply
  Joanne
  25 september 2017 at 19:48

  Leuk artikel! Altijd leuk om inspirerende vrouwen/meiden te zien :)

 • Reply
  Ivon
  27 september 2017 at 17:20

  Wat een fijn bericht! Ik vind Sylvie Meis nog steeds een hele grote powervrouw. Iedereen schildert haar altijd maar af als een ‘domblondje’, maar die vrouw heeft al zoveel meegemaakt en staat nog steeds zo sterk! Daar kan ik alleen maar respect voor hebben

Leave a Reply

Menu Title