Happy moments #83

Goedemorgen allemaal! De stageweek zit er voor mij weer op, maar ik heb hele leuke dingen gedaan afgelopen week! Zo werd er een heerlijk ontbijtje voor gemaakt, ging ik naar de bioscoop en werd er een super lief ontbijtje voor me gemaakt. Ik werd echt intens gelukkig van de zon, helaas ietsje minder van de regen waar ik uiteindelijk alsnog doorheen moest. Maar ik mag niet klagen. Op naar happy moments #83!

Zondag

Op zondag was het echt heerlijk weer! Ik gaf een uurtje bijles en daarna ging ik gezellig op bezoek bij mijn opa. Op de fiets kon ik gewoon met mijn jas open fietsen. Daar kan ik zo intens van genieten!

Maandag

Op maandag had ik weer een dagje stage. Het zusje van een jongen in de klas was geboren en dat moest natuurlijk gevierd worden! We maakten een super leuk boekje met allemaal tekeningen van de kinderen erin. Hij straalde helemaal toen hij het cadeautje kreeg, zo ontzettend lief!

Dinsdag

Ondanks dat het stageweek was, moesten we toch terug naar de Pabo voor informatie over het solliciteren. Volgende week gaan de vacatures voor de afstudeerstage online. Dat moesten ze ons nog even vertellen… Best wel lastig, om te bedenken waar ik wil gaan solliciteren. Hoe ga ik me onderscheiden van de rest? Hoe wil ik mezelf neerzetten? Wel heel interessant om weer naar jezelf te kijken en naar wat je allemaal hebt bereikt.

Woensdag

Woensdag was weer een stagedag. Het eerste deel van de ochtend ging gelukkig heel erg goed! Ik mag nu met een aantal leerlingen in een klein lokaal zitten, zodat ik met heb gericht aan de slag kon.

In de middag had ik een sollicitatie, maar toen ik erbinnen kwam voelde het eigenlijk niet helemaal lekker. Ik ben er nog niet uit of ik het wel/niet ga doen als ik het zou worden. Erg gezellig kwam het niet over.

Donderdag

Ik hoefde pas iets later op school te zijn, dus werd er een super lief ontbijtje voor gemaakt. Speculoospasta is zooo lekker! Hihi super leuk zo in stukjes, dat doe ik stiekem ook altijd als ik echt de tijd neem. Kaas met tomaat kan natuurlijk nooit fout. Echt even verwennerij zo op de ochtend.

Daarna moest ik wel echt naar school, want we hadden een super interessante lezing van Els Pronk over de talenten van kinderen, maar ook jouw eigen talenten. Dit is mijn talentencirkel. In het midden staat mijn naam en de dingen die ik leuk vind. Die dingen zeggen iets over mijn talenten of de dingen waar ik goed in ben. Het was best wel lastig om je eigen talenten te beschrijven, want vaak zie ik het niet als talenten. Wel super leuk om te doen.

Ik werd even jaloers gemaakt door mijn vriend (nog een beetje nieuw, maar wel heel erg fijn) die in Krakau op vakantie was. Gelukkig zat ik lekker aan de Melanzane, dus had ik helemaal niets te klagen!

Vrijdag

Heel toevallig at ik de volgende dag deze fantastische pizza nadat ik terugkwam van zumba. We hadden een andere lerares, maar die was stiekem ook wel leuk. Het was haar aller eerste zumba les en ze deed het nog best wel goed! Deze week ging ik zelfs twee keer naar zumba. Ik vind het zo heerlijk om te dansen en me  helemaal te ontspannen. Of ik nu de goede kant op ga of niet.

Samen met Yvette ging ik naar Fifty shades darker. Wat een leuke film, helemaal niet zo seksistisch als ik gedacht had. Er zit veel meer een verhaallijn in dan in deel een. Echt een dikke aanrader voor een meidenavond. Sommige stukjes waren zo ontzettend lief! De m&m’s mochten natuurlijk niet ontbreken.

Daarna gingen we nog even lekker op het terras zitten met een oreo-chocomel! Chocolade hadden we nog niet genoeg op, haha. Super gezellig om weer even bij te kletsen. Nu we allemaal andere minoren hebben en ik zo veel stage loop, zie ik mijn vriendinnen bijna niet meer. Daarom zijn dit soort momenten extra fijn. Even lekker bijkletsen, want er gebeurt op het moment zo ontzettend veel!

Zaterdag

Ik had mezelf opgegeven om te helpen op de open dag. Helaas was het helemaal niet zo druk, maar ik mocht wel kunstzinnige oriëntatie presenteren. Super leuk om te doen en doordat het zo rustig was, had ik super veel tijd om in gesprek te gaan met leerkrachten. Ik heb nu heel veel inspiratie om met mijn opdrachten aan de slag te gaan, super fijn!

Deze vond ik zo ontzettend gaaf!

Het is toch allemaal best een hectische periode, dus super fijn om even te kunnen ontspannen. Experience van Ludovicio Einaudi heb ik bijna af en ondertussen ben ik ook begonnen aan een muziekstuk dat mijn leraar zelf geschreven heeft. Super tof!

Nu zit ik lekker op mijn bed wat te bloggen na een lange dag staan. Zondag heb ik weer bijles, een bezichtiging en hopelijk kan ik nog tijd vinden om wat te studeren. Eigenlijk wilde ik ook nog naar de feel good market, maar daar zal ik waarschijnlijk geen tijd meer voor hebben. Dat wordt dan weer verplaatst naar volgende maand. Druk, druk, druk zijn de juiste woorden voor deze periode, maar gelukkig wordt het ook afgewisseld met leuke dingen.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandra
  19 maart 2017 at 09:16

  Heee merk ik nu op dat je een vriend hebt? Hihi, wat leuk! Jammer van die sollicitatie waarbij je je niet goed voelde zeg. Afwachten maar wat je te horen krijgt en wat je zelf wilt. Je moet je natuurlijk wel op je plek voelen daar… Die talentencirkel heb ik ook wel eens moeten maken. Gek dat je van jezelf inderdaad soms dingen niet als talent ziet, maar dat het wel een talent van je is. Ik ben daarmee toen echt tot inzichten gekomen!
  Fijn trouwens dat je in deze hetische week nog even kon ontspannen door piano te spelen. :)

 • Reply
  Marleen
  19 maart 2017 at 18:13

  Leuke foto’s! Die Oreo chocomel lijkt me echt zo heerlijk!

Leave a Reply

Menu Title