Happy moments #59

Good morining! Hopelijk hebben jullie een fijne week achter de rug. Ik had vooral een hele drukke week op stage, want het was stageweek. Lekker de hele week lesgeven aan groep 7. Vermoeiend, maar wel super leuk. Kijken jullie mee naar happy moments #59!

Notesofhappiness: happy moments #59

Vorig weekend stond ik een weekendje op de camping in Valkenswaard. Het was zo ontzettend gezellig! Het was best rustig dus je kon onze tent heel goed zien op de camping, haha. Ik zou binnenkort wel een keertje terug willen.

Notesofhappiness: happy moments #59

Afgelopen week heb ik weer lekker veel gesport. Zondag een lesje cardio core, woensdag body pump, donderdag hardlopen en vrijdag zumba. Lekker sportief bezig! Het geeft me zo veel energie en het is zo leuk om te zien dat ik door body pump steeds een heel klein beetje sterker wordt.

Notesofhappiness: happy moments #59

De herfst is nu echt begonnen. Overal beginnen blaadjes van de bomen af te vallen. Stiekem vind ik de herfst ook wel weer lekker. De herfstkriebels zijn bij mij al begonnen!

20160926_080330

Ik stond de hele week in groep 7. De klas is echt heel erg leuk en we zijn flink aan de slag geweest. Zo’n week is altijd ontzettend vermoeiend, dus ik ben heel erg blij dat het weekend is!

Notesofhappiness: happy moments #59

Vrijdagavond had ik een pot luck. Iedereen neemt eten mee en dan kun je zo ontzettend veel lekkere dingen proeven. Ik ging voor een gezonde fruitsalade, maar er was ook een heerlijke karamelcake. Het liefst zou je alles willen proeven.

Notesofhappiness: happy moments #59

Het weekend staat voor lekkere ontbijtjes in de ochtend! Verse broodjes en eiersalade is altijd goed.

20161001_110015

Ik ging naar de verjaardag van mijn oma toen en in de avond had ik een feest van een van mijn beste vriendinnen. Een super leuk, maar wel vermoeiend dagje. Gelukkig krijg je van al die lieve mensen heel veel energie.

Notesofhappiness: happy moments #59

Hoe lekker zien deze speculaasmuffins eruit! Ze zijn in het echt ook echt mega lekker. Ik ben dol op speculaaskruiden en kaneel in de herfst.

Komende week heb ik mijn belangrijke rekentoets dus ik moet nog even hard aan de slag. Verder ga ik het lekker rustig aan doen, want ik voel de keelpijn al weer opzetten. Ik wens jullie een heel fijne week!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Roos
  2 oktober 2016 at 11:46

  Leuk overzichtje! Ik heb zelf ook totaal geen problemen met de herfst, ik vind het na de zomer altijd wel fijn dat je weer lekker onder een dekentje op de bank kunt zitten ’s avonds. Hmm, die speculaasmuffins zien er heerlijk uit! Heb je een receptje ervan? :)

  • Reply
   admin
   2 oktober 2016 at 12:38

   Ja die komt binnenkort online!

 • Reply
  Anouk
  2 oktober 2016 at 12:15

  Ik krijg al trek bij het kijken naar die speculaasmuffins. Ze zien er zo lekker uit!

 • Reply
  Nienke
  2 oktober 2016 at 12:41

  Ah, die muffins. Heerlijk!

 • Reply
  ilse
  4 oktober 2016 at 20:03

  succes met de toets! En wat knap dat je na stage ook nog sporten gaat, wauw! ik blijf meestal nog achter de computer zitten om lessen etc. te reflecteren en voor te bereiden. Maar ben daarna ook echt toe aan slaap

 • Reply
  Sanne
  7 oktober 2016 at 11:18

  Leuk om te lezen! :)

Leave a Reply

Menu Title