Happy Confetti #4

Wohoow er staat weer een nieuwe Happy Confetti online! De laatste is al weer veel te lang gelden, want ik heb weer allemaal super leuke dingen ontdekt die ik super graag met jullie wil delen in deze happy confetti #4. Ik word er nu al blij van!

Chai Latte

Sinds ik dit bij de Yoghurt Barn heb besteld ben ik echt obsessed! Het is gewoon zo lekker kruidig en warm, hmmm. Tot nu toe vind ik die bij de Coffeelab het aller lekkerst, al je kunt het natuurlijk ook gewoon zelf maken. Misschien moet ik dat maar eens gaan proberen, een extra verwenmomentje maar dan gewoon bij mezelf thuis! Al wordt de verleiding dan misschien wel heel groot…

Wie is de mol?

Jaaaa Wie is de mol is weer begonnen! Iedere zaterdagavond zit ik weer achter mijn laptopje vol spanning te wachten tot het begint. De eerste aflevering was al goed maar de tweede aflevering in het theater vond ik ook echt heel tof. Wie bedenkt al die dingen? Dat lijkt me echt een super leuke baan. Hoe kan ik het ze zo moeilijk mogelijk maken, haha. Hierna kijk ik ook altijd Moltalk en al die complottheorieën zijn zo grappig. Soms denk ik van neeee dat kan niet, maar soms zouden al die theorieën best eens waar kunnen zijn. Ik kan niet wachten tot ik weet wie de mol is!

Rens Kroes YouTube

Weer een nieuwe YouTube ontdekking, namelijk Rens Kroes! In het begin wist ik niet zo goed wat ik ervan moest vinden, maar inmiddels ben ik helemaal verslaafd. Al dat lekkers dat ze iedere keer weer maakt! Soms zitten er wel te veel gekke en fancy ingrediënten in maar ik vind het zo leuk om te zien. Op haar website staat ook een wortel/bananenbrood. Oh wat lijkt me dat lekker!

Pindakaas 100 % pinda

En om nog even in de voedselsferen te blijven. Deze pindakaas is zooooo lekker! Ik ben echt verslaafd, haha. Helemaal natuurlijk en tien keer smeuïger dan een gewone Calvé pindakaas. Je moet er wel van houden want hij is ietsje dunner. Op rijstwafels is dit dus echt geweldig!! Ik heb er geen andere woorden voor. Ik zag nu zelfs dat ze pindakaas met extra grote stukjes hadden. Dat klinkt toch gewoon super goed!! Ik ben fan.

Foodie’s Guide en Foodies Eindhoven

Een tijdje terug ben ik mijn nieuwe blog Foodie’s Guide opgestart, waarnaast ik op instagram ook nog Foodiesguidenl en foodieseindhoven ben gestart. Inmiddels heb ik met Foodie’s Eindhoven al 350 volgers en dat voelt toch wel heel bijzonder na een paar weken. Ik kan er mijn creativiteit en liefde voor eten en reizen in kwijt. Het geeft me zo veel nieuwe energie en ik heb al een lijstje gemaakt van allemaal super leuke hotspots waar ik nog heel graag zou willen eten!

Zo dat was mijn happy confetti #4 al. Een hoop fijne dingen en vooral hele lekkere dingen. Vergeet niet te genieten van al die kleine dingen, die maken de dagen een stuk leuker!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saskia
  17 januari 2018 at 18:33

  Oh wat super leuk van dat aantal volgers zeg, jeetje! Ook enorm fijn dat je er zoveel uithaalt voor jezelf, het mag dan wel niet om het aantal volgers gaan maar het is wel leuk dat je op die manier ook de ‘waardering’ wel een beetje visueel hebt. Toi toi toi, ik ben meteen gevolgd!

 • Reply
  Mevrouw Marloes
  19 januari 2018 at 18:09

  Oeh, ik ben echt heel benieuwd naar die pindakaas!!!! Die ga ik kopen als m’n andere pot pindakaas leeg is. En, ik ben nog nooit bij een yoghurt barn geweest, maar sinds kort zit er eentje in Rotterdam dus ik ga er binnenkort eens langs.

Leave a Reply

Menu Title