Happy confetti #3

Yay weer een nieuwe happy confetti #3 staat voor jullie klaar met al mijn favorieten van de afgelopen tijd. Ik heb echt rust genomen, dus ik had extra tijd om de leukste dingen te ontdekken en nu met jullie te delen.

Nieuwe laptop

Oh wat ben ik blij met mijn nieuwe laptop. Het is de HP Pavilion X360, 14 inch laptop. Hij is zo ontzettend mooi en ik kan hem zelfs als tablet gebruiken! Daarnaast is hij super licht dus loop ik niet meer de hele dag met een zware laptop te sjouwen. Natuurlijk is hij duizend keer sneller dan mijn vorige laptop dus ik voel me helemaal fancy nu. Ik heb hem in het goud/zilver, waardoor hij er super chique uitziet. Ik ben er echt super blij mee!

Ed Sheeran – Perfect

Ik ben echt verslaafd aan dit nummer. Hij staat non-stop aan en ik kan inmiddels alle tekst uitbundig meezingen. De videoclip is ook echt zo lief, had ik maar zo’n lieve vriend. Als iemand me ooit meeneemt op skivakantie (ik kan niet skiën maar voor het idee) en dan voor me zingt en met me rolt door de sneeuw, ben ik helemaal verkocht.

The power of habit

Een boek waar ik eerst een beetje sceptisch over was maar uiteindelijk super interessant bleek te zijn! Ik leerde dat we bijna alles vanuit gewoontes doen, anders zouden we veel te veel moeten nadenken de hele dag. Maar dat niet al je gewoontes ‘goed’ zijn. Zo kwam ik erachter dat ik vooral eetbuien krijg op dagen waarop ik te weinig drink en ik me vaak eenzaam voel. De beloning is dan dat het eten me een soort tijdelijke ontspanning geeft, even geen gedachtes. Maar dit is natuurlijk niet de oplossing.

Het boek beschreef dat je de gewoonte kunt vervangen door een andere gewoonte. Nu probeer ik dus eerst een glas water te drinken of rustig te mediteren. Heb ik daarna nog steeds honger, dan pak ik bijv. een rijstwafel. Zo merk ik steeds meer of ik echt honger heb of hoofdhonger.

Ik vond het zo’n inspirerend boek en het geeft je echt een kijkje achter je gewoontes maar ook achter gewoontes van grote bedrijven. Hoe ze ons eigenlijk heel stiekem manipuleren door onze gewoontes te beïnvloeden. Het boek heeft mijn Engels ook weer opgekrikt en ik vond het super interessant om te lezen. Nu nog een goede opvolger!

Alleen op vakantie en ontbijten bij Hemels

Dit was voor mij echt een hoogtepuntje de afgelopen tijd. Het ontbijt bij Hemels was zo ontzettend lekker! Ik ontzeg mezelf zo vaak lekkere dingen dat ik nu gewoon taart als ontbijt nam. Nu mocht ik mezelf ook gewoon verwennen en mezelf trakteren op iets lekkers. Ik heb er echt enorm van genoten!

Nieuwe receptjes

Ik ben weer de keuken in gedoken! Ik maakte voor het eerst helemaal zelf pompoensoep, dus geen diepvriesblokjes. Nee ik ging aan de slag met mijn mes en knalde deze heerlijke soep in elkaar. Ik voegde wel nog wat extra rode linzen toe, zodat hij extra rijk gevuld was. Ook bakte ik een bananenbroodje in mijn nieuwe cakeblik, eentje die wel in mijn oven past, hoera!

Roze muur in Rottedam

Deze foto’s hebben jullie al gezien maar ik wilde ze toch nog een keertje met jullie delen. Ik word hier gewoon zo ontzettend blij en vrolijk van! Die dag gaf me echt weer energie en liet me zien dat het langzaam weer een beetje beter gaat. Ik had weer zin om te gaan bloggen en werd weer een beetje meer verliefd op de stad Rotterdam. Steeds ontdek ik weer wat nieuws en ga ik de stad steeds leuker vinden!

Glow en mijn eerste oliebol

Eens per jaar is er in Eindhoven altijd een groot lichtfestival genaamd Glow. Er worden dan allerlei kunstwerken gevormd met licht en lichtshows gegeven op gebouwen. Dit is ieder jaar ontzettend leuk om te doen. Vaak wel een beetje koud dus dit jaar at ik mijn eerste oliebol aan het eind van de route! Ik had zo’n gezellige avond gehad met mijn beste vriendinnetje. Dit is dan wel voor iedereen leuk maar ik merk dat ik het steeds toffer vind om naar kunst te gaan kijken. Misschien komt mijn innerlijke kunstenaar nog eens naar boven, haha.

Zo, dit was de happy confetti #3 van deze keer! Nu komen de feestdagen eraan, dus zal de volgende happy confetti gevuld worden met cadeautjes en kerstfavorieten!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  1 december 2017 at 10:53

  Wat n mooi liedje en filmpje!!
  Lekker he, gewoon hard meezingen!!
  Alvast fijne dagen Eline en je bent super bezig!!!
  X

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  13 december 2017 at 00:00

  Oh, Ed Sheeran <3 Ik ga hem zien op Werchter deze zomer, kijk ik al zo hard naar uit!

Leave a Reply

Menu Title