Happy confetti #2

Yess het is weer tijd voor een nieuwe happy confetti #2! De serie waarin ik jullie mijn favorieten van de afgelopen tijd vertel en vooral een hoop happiness creëer. Deze keer deel ik een hele lekkere chocoladereep, een nieuwe youtube favoriet en een must-try receptje voor de winter. Kijk snel mee!

Rode linzen soep

Even een kort receptje wat ik echt met jullie moet delen! Deze komt uit het boek Eet als een expert en is sowieso al een dikke aanrader om te lezen.

200 gram rode linzen, 1 grote tomaat, 1 ui, olijfolie, knoflook, currykruiden en groentebouillon. Verhit de olie in een pan en voeg de ui en knoflook toe. Voeg de kruiden en de tomaat, linzen en groentebouillon toe en laat het voor ongeveer 30 minuten gaarkoken. Pureer alles voorzichtig, want het is heel heet en klaar is kees! Een super lekker receptje nu het kouder wordt en het lijkt mij heel lekker om hier wortel of pompoen aan toe te voegen. Zo krijg je nog meer die echte herfstsmaak.

YouTube Sofie Senden

Ik heb een nieuw vegan YouTube kanaal ontdekt en wel die van Sofie. Hier geeft zij een heerlijk positief kijkje in haar veganistische leven. Ze deelt heerlijke eetdagboekjes en ze is zo lekker vrolijk. Als je even geen inspiratie meer hebt of je gewoon eens wilt verdiepen in een veganistische leefstijl is dit zeker een aanrader! Ik wordt er in ieder geval heel vrolijk van.

Positiviteitsdagboek

Ik ben weer een positiviteitsdagboek aan het bijhouden. Hier schreef ik ooit al een blogpost over, maar ik dacht een nieuw schooljaar; een nieuw dagboek. Hierin schrijf ik dus aan het eind van iedere dag alle fijne dingen op. Zo reflecteer ik op een positieve manier op de dag en maakt het me dankbaar voor alles wat goed ging. Soms is het heel lastig om iets te bedenken, maar het gaat juist om die fijne kleine dingen. Nog eventjes een rondje wandelen of een vers broodje bij het ontbijt. Dingen waar ik echt van kan genieten.

Ah chocolade karamel zoete popcorn

Dit is dus echt een van de aller lekkerste smaken popcorn die ik ooit heb genoemd en verdient zeker een plaatsje in deze happy confetti #2. Ik schreef er al eerder over in de happy moments. De nieuwe collectie van de Appie is vernieuwd en de nieuwe smaken zijn allemaal in hele mooie verpakkingen gewikkeld. We mogen onszelf af en toe eens op wat lekkers trakteren en dan is dit zeker een dikke aanrader!

Cozy avonden

Die chocolade past perfect bij de cozy avonden die we nu tegemoet gaan. Het wordt steeds eerder donker en de kaarsjes gaan bij mij weer regelmatig aan. Lekker onder een dekentje, genieten van de warmte binnen. Ik ben net begonnen aan een nieuwe serie Iron fist. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik hem leuk vind, maar ik blijf hem lekker kijken. Ook kijk ik Heel Holland Bakt, maar daar krijg ik toch altijd weer stiekem honger van. Wel is het heel fijn om lekker in bed te kruipen en eventjes niets te moeten.

Dit waren de dingen waar ik de laatste tijd heel erg blij van wordt. Ik vind het super leuk om dit overzichtje te schrijven en om alle leuke dingen op te noemen. Laat vooral weten waar jullie blij van werden of wat ik echt moet proberen de komende tijd. Misschien zit het dan wel in de volgende happy confetti!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saskia
    4 oktober 2017 at 17:03

    Die chocoladerepen van de Appie zien er inderdaad echt zó mooi uit, ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe smaken.

Leave a Reply

Menu Title