Gratis stockfoto’s

Soms heb je gewoon geen tijd om het perfecte plaatje te schieten voor je blog. Zeker niet nu het om vijf uur al donker is en je taken niet meer op je to-do lijstje passen. Ik was eigenlijk altijd heel erg tegen stockfoto’s, maar nu ben ik eigenlijk een beetje van gedachten veranderd. Er is zo veel moois te vinden! Het zijn al lang niet meer die mega geposeerde mensen die je op Google vind. Ik deel vandaag mijn favoriete websites voor gratis stockfoto’s! 

collage-kaboompics

Kaboompics

collage-unsplash

Unsplash

collage-stocksnap

Stocksnap

collage-snapwiresnaps

Snapwiresnaps

Dit zijn mijn favoriete websites voor gratis stockfoto’s. Ik vind het echt hele mooie foto’s. Niet waar ik aan denk bij stockfoto’s. Je kunt zo veel kanten op. Natuurlijk moet je niet alleen maar stockfoto’s gebruiken, maar soms kun je gewoon geen passende foto vinden. Wat is jullie mening over gratis stockfoto’s? Zouden jullie ze gebruiken?

Liefs,
Eline

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Bettie
  12 december 2016 at 10:07

  Ik gebruik ze af en toe als ik totaal geen foto heb en dan zoek ik meestal op unsplash. Unsplash heeft de meeste mooie en leuke foto’s vind ik.

 • Reply
  Sandra
  12 december 2016 at 10:33

  Heel zelden gebruik ik stockfoto’s. Alleen voor reisartikelen van plekken waar ik nog nooit ben geweest eigenlijk. Vind het zelf niet zo en gebruik liever mijn eigen foto’s! Maar handig om wat site’s achter de hand te hebben (you never know!), want van deze allemaal heb ik nog nooit gehoord. :)

 • Reply
  Anne - Ditisanne.nl
  12 december 2016 at 16:17

  Oeh, dank voor de tip! Ik haal ze vaak van Google, via de zoekfunctie voor vrij te gebruiken foto’s.
  Reisfoto’s pak ik vaak van Google Streetview (zolang je de tekst Google onderin beeld mee kopieert, schijnt het te mogen), maar stockfoto’s zou misschien nog handiger zijn! Vooral omdat Streetview niet altijd even scherp is.
  Ik ga gelijk even naar deze sites kijken of het wat is, dank!

 • Reply
  Rachel
  12 december 2016 at 16:56

  wat een leuke tip! ideaal liefs

Leave a Reply

Menu Title