GRAMMIE het instagram magazine

Een weekje geleden viel er iets super gaafs op mijn deurmat. Het was GRAMMIE, het nieuwste instagram tijdschrift van Amber oftewel The social good girl. Een tijdschrift speciaal voor alle instagram-lovers met allerlei tips, verhalen en vooral heel veel mooie plaatjes. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Waarom GRAMMIE?

Je herkent het misschien wel zelf als je door tijdschriften bladert, tv kijkt of gewoon door je instagram scrolt. Je komt heel vaak dezelfde instagrammers of bloggers tegen die enorm groot zijn geworden. Vaak gebruiken die alleen maar ingewikkelde termen waar een heel team achter zit. Daarom is er nu GRAMMIE, een plek waar de ‘normale’ instagrammer uitgelicht wordt. Er worden echte verhalen verteld en tips gegeven zodat jij nog meer uit je eigen account kunt halen!

Instagram tips & tricks

Een van de belangrijkste redenen waarom ik GRAMMIE wilde hebben waren voor de tips. Op de bloggersmeeting werd dit tijdschrift benoemd en ’s avonds heb ik hem meteen spontaan besteld.

Voorop het magazine staat al meteen instagram tips en deze kwamen ook zeker terug. Een deel in de verhalen van de instagrammers. Zij vertellen hoe hun platform is gaan groeien en wat ze nu belangrijk vinden om te laten zien. Daarnaast zijn er ook aparte bladzijdes met allerlei tips, hacks, apps en andere interessante weetjes over instagram. Je vindt er zelfs een woordenboek met alle instagram termen!

Stiekem had ik nog iets meer tips verwacht. Er staan toch hele logische dingen in, zoals je locatie toevoegen, insta stories gebruiken en niet meer dan 5 hashtags gebruiken in je beschrijving. Deze kun je vaak ook online vinden. Toch vind ik het wel prettig om ze allemaal in een overzichtje te hebben om makkelijk even op terug te kijken. Wel moet je opletten dat instagram het algoritme niet weer veranderd, want dan heb je er niets meer aan.

Wie wil jij zijn?

Iets wat heel veel terugkomt in het tijdschrift is personal en online branding. Wie wil jij zijn online als influencer? Want daar hoef je niet heel groot voor te zijn. Als jij iets post en je beste vriendin wil het hierdoor ook hebben, ben je al een influencer. Mindset is power.

Dus als jij wilt groeien op instagram is het belangrijk dat je weet wie je bent en wat je wilt vertellen. Wat wil jij je volgers meegeven? Een sterke profielbeschrijving is daarom al heel belangrijk. Maar ook het verhaal wat jij onder je foto zet. Denk er dus goed over na wat voor volgers je wilt hebben en hoe jij jezelf presenteert op het internet. Mensen willen vaak toch weten wie de persoon achter al die mooie plaatjes zit. We blijven altijd nieuwsgierige aagjes.

Aanrader?

Ik vind het tijdschrift er ten eerste echt prachtig uitzien. De inhoud is super mooi vormgegeven met allemaal mooie illustraties. De verhalen zijn stuk voor stuk interessant om te lezen, of je nu wel of niet van instagram dieren houdt. Het is toch leuk om die verhalen te lezen.

Sommige dingen waren een beetje voorspelbaar zoals alle hashtags en actief zijn in het liken enย  reacties achterlaten. Ik kan me wel heel goed voorstellen als je net in het instagram wereldje komt kijken, dat dit echt een uitkomst is. Het leest vooral gewoon heel lekker weg en is een super mooie aanwinst in je boekenkast. Ik heb er zeker nieuwe dingen uit opgestoken die ik in de praktijk ga uittesten. Op de website van GRAMMIE vind je nog veel meer inspiratie en kun je hem ook bestellen!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  evelien
  15 februari 2018 at 09:44

  Wat een super tof tijdschrift!
  Ik heb hem al vaker voorbij zien kopen, ik wil hem zeker aanschaffen. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  R.Thijssens Oosterbosvh
  15 februari 2018 at 12:11

  Wat leuk dat je dit deelt Eline.
  Goede tip voor alle nieuwe jongens en meiden!!!๐Ÿ˜š

 • Reply
  Anna
  15 februari 2018 at 14:25

  Wat een mooie tip! Ik heb nu al veel positiefs gelezen over dit magazine en ik wil hem ook graag bestellen!

 • Reply
  Nienke
  15 februari 2018 at 18:51

  Wat tof, ik wil hem ook!

  • Reply
   admin
   15 februari 2018 at 19:01

   Ja zeker doen! Echt lekker om door te lezen

 • Reply
  Demi
  15 februari 2018 at 19:16

  Jammer dat de tips een beetje tegenvielen, maar de vormgeving zal inderdaad een hoop goed maken. Ik ben in ieder geval nog steeds nieuwsgierig na het lezen van je stuk dus wellicht dat ik hem vanavond ook bestel ๐Ÿ˜Š

 • Reply
  Judith
  15 februari 2018 at 21:05

  Wat leuk!! Benieuwd naar wat er allemaal in staat :)

 • Reply
  Mei Qi
  16 februari 2018 at 10:56

  Wat gaaf!! Ziet er super leuk uit!

 • Reply
  Demi
  17 februari 2018 at 09:52

  Ben heel benieuwd geworden naar Grammie, lijkt me leuk om dit magazine door te bladeren!

Leave a Reply

Menu Title