Filmtips #1

Ik ben echt dol op films en series kijken. Zeker toen het vakantie was, heb ik weer een aantal mooie films gekeken en ben ik weer bij met een aantal series. Vandaag deel ik deze filmtips, want ik vind het altijd heel leuk om te lezen, wat andere mensen kijken.

The longest ride

The Longest Ride
Dit vond ik echt een hele mooie film. Hij stond al een poosje op mijn watchlist, want mijn nicht zei dat ik hem echt moest kijken. Het is geen standaard liefdesverhaal, ook al is het wel voorspelbaar. Ik vond de twee verhalen die door elkaar heen liepen heel erg mooi en het gaf echt meer diepte aan het verhaal. Het was niet vervelend, dat de verhalen steeds wisselden. Ze hebben de twee verhalen heel mooi samengebracht en sommige dingen kwamen echt als een grote verrassing. Ik vond het een hele mooie film om lekker bij weg te dromen.

Age of adaline

Age of Adaline
Blake Lively schittert in deze film. Ze speelde de rol erg goed en het is iets heel anders dan Gossip Girl. Ik kon me goed in het karakter inleven. Eigenlijk had ik een ander einde verwacht, maar zo was het ook mooi. Het is niet heel realistisch, maar als je dat los laat is het een hele mooie film. Ik keek deze film samen met mijn moeder en ook zij vond het een hele mooie film. Om sommige stukjes moest ik echt lachen en dat maakte de film niet te zwaar. Het stond wel aangegeven als een drama, maar dat vind ik niet de perfecte omschrijving. Een liefdesverhaal, maar dan met een twist.

The imitation game

The imitation game
Deze film keken we met zijn allen op vakantie. Ik wist niet zo goed wat ik hier van moest verwachten en in het begin vond ik het lastig om in het verhaal te komen. Toen ik er een maal in zat, vond ik het een hele mooie film. Het wiskundige tintje vond ik helemaal niet vervelend en ik moest wel lachen om het karakter. Ze hebben de tijd waarin het verhaal zich afspeelt heel goed nagemaakt en het was erg realistisch. De personages waren erg afwisselend, maar de verhaallijn was heel sterk.

Pitch perfect 2

Pitch Perfect 2
Ik had vrij hoge verwachtingen na deel een, maar die kwamen toch niet helemaal uit. Misschien als ik hem nog een keertje kijk met vriendinnen. Ik miste vooral in het begin het verhaal en de zang. Het duurde even voordat ze echt gingen zingen en het verhaal op gang kwam. Toen ik er eenmaal in zat vond ik het wel een leuke film. Ik heb echt gelachen en het laatste optreden vond ik erg gaaf. Jammer van het begin, maar misschien komt dat, omdat deel een gewoon echt heel leuk was. Zeker een aanrader voor een gezellige vriendinnenavond!

Cinderella

Cinderella
Dit is echt een meidenfilm en eigenlijk weet ik niet zo goed waarom ik hem heb gekeken. Het sprookjes is verfilmd, maar wel op een goede manier. Ik vond de fee erg onrealistisch, maar dat was wel te verwachten. Het was leuk om weer een keertje te zien, maar verder is hij niet zo heel bijzonder. Een gezellige film om weer eens terug te denken aan vroeger, toen we ze nog op dvd moesten kijken.

Deze keer vooral veel meidenfilms, maar die kijk ik liever als ik alleen film aan het kijken ben. Ik zou niet zo snel zelf een actiefilm opzetten, ook al zijn die wel erg gaaf. De volgende keer zit er misschien meer variatie in. Hebben jullie nog filmtips voor me?

Liefs,
Eline

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  robin
  7 september 2015 at 09:49

  de The imitation game lijkt mij wel leuk en ook omdat ik Benedict zo’n goede acteur vind :)

 • Reply
  Yv
  7 september 2015 at 15:58

  Ik vond The imitation game super goed ik heb m in de bios gezien en het is een mooie verfilming van de waargebeurde gebeurtenissen vind ik. Voor film tips vind ik het zelf leuk om zware films (die ik kijk voor school) af te wisselen met animatie films zoals bijvoorbeeld The minions, strange magic en ratatouille (blijft mijn favoriet). I origins, The grand Budapest hotel, another earth vind ik ook aanraders (:

  • Reply
   admin
   7 september 2015 at 16:10

   Goede tips!

 • Reply
  Natiza
  7 september 2015 at 18:20

  Yeaahh ik ga voor Pitch Perfect! <3

 • Reply
  wendy
  7 september 2015 at 19:10

  Pitch perfect is zo leuk! Hou van zulke films :)
  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Reply
  denise
  7 september 2015 at 19:31

  Wow, je hebt heel erg dezelfde filmsmaak als ik! Ik heb deze ook allemaal gezien. Filmtips: little boy, the fault in our stars, freetown, lila & eve, x + y, project almanac, the duff, self less, final girl, wild, paper planes, tomorrowland, mcfarland usa en white bird in a blizzard :)

  • Reply
   admin
   7 september 2015 at 19:47

   Wat leuk! Ik ga er zeker een aantal kijken. Bedankt voor de tips!

Leave a Reply

Menu Title