De leukste plantenpotten

Ik houd van planten en bloemen in huis, maar plantenpotten of vazen kunnen af en toe zo ontzettend saai zijn. Gelukkig is er op het internet zo veel leuks te vinden! Ik ben gaan rondspeuren en nu wil ik ze het liefst allemaal kopen. Na het lezen van dit artikel wil je meteen zelf aan de slag gaan en al het groen in huis halen!

MinkyMooCeramics leukste plantenpotten

MinkyMooCeramics Hoe cute zijn deze plantenpotten, omg!!! Deze staan vanaf nu dus op mijn wenslijstje voor als ik uit huis ga. Ze zijn helaas wel een beetje prijzig, maar hoe leuk zou dit staan op tafel of op de vensterbank. De pineapple is zo ontzettend schattig. Ik kan ze gewoon niet weerstaan.

Atelierstella leukste plantenpotten

Atelierstella Deze zijn weer in een hele andere stijl dan de vorige, maar ook deze vind ik echt heel erg leuk. Ze zijn iets minder opvallend, maar ik vind de lichte kleuren erg mooi. Bovendien ben ik echt dol op de gele bloemen die in de vaas zitten. Bloemen maken alles zo veel leuker!

IsabelDesignStudio leukste plantenpotten

IsabelsDesignStudio Mocht je nou niet zo veel ruimte hebben op je tafel of wat dan ook. Dan kun je ze ook gewoon super tof aan de muur hangen! Ik vind het echt een super leuk alternatief en dan ziet je muur er ook meteen een stuk vrolijker uit. Vooral de combinatie van wit en roze vind echt heel erg mooi.

SortLonden leukste plantenpotten

SortLonden Natuurlijk kan ik de trends niet voorbij laten gaan, namelijk koper en marmer! Persoonlijk vind ik echt allebei echt heel erg mooi, maar koper vind ik echt prachtig. Vooral in combinatie met wit of andere lichte kleuren.

DIY leukste plantenpotten

DIY1  – DIY2 Gelukkig is er voor de DIY freak ook een hoop prachtigs te maken. Dit ga ik waarschijnlijk van de zomer doen. Ik moet en zal schattige cactussen op mijn kamer hebben!

Hopelijk hebben jullie wat leuke ideetjes opgedaan om al die vrolijkheid in huis te halen. Ik in ieder geval wel en het was zo leuk om deze blogpost te schrijven! Nu nog de tijd vinden om met dit leuke project aan de slag te gaan.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Charelle
  1 februari 2016 at 12:08

  Oh wat leuk zijn ze allemaal! Ik vind vooral die roze hangende heel tof en die soort ‘humpty dumpty’, haha! Leuke tips, dankjewel!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  1 februari 2016 at 12:30

  Oh ze zijn allemaaaal leuk!

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  1 februari 2016 at 13:08

  Oo die zijn echt leuk! Vooral die ananas vind ik super schattig!

 • Reply
  Anne
  1 februari 2016 at 16:42

  Aah, ik ben verliefd!

 • Reply
  Sandra
  1 februari 2016 at 19:59

  Ah geniaal! Ik vind ze allemaal leuk! Volgens mij staat die pot van dat vosje ook in het artikel die bij mij motgen online komt. Ik weet even niet meer zeker of ik hem er nou wel of niet in heb gezet hahah. Hij is in ieder geval super leuk! Die hangende potten vind ik ook erg tof. :D

 • Reply
  Mona - Vandaagismooi.nl
  1 februari 2016 at 20:54

  Ohh heerlijke inspiratie zo, ik word er helemaal vrolijk van :D

 • Reply
  heidi
  1 februari 2016 at 22:33

  Wat mooie plantte potten staan der bij.

 • Reply
  Mariska
  3 februari 2016 at 13:09

  Wat leuk allemaal! Maar vooral die eerste 2 met die gezichtjes: ZO SCHATTIG! :D iemand hier is verliefd.

 • Reply
  Djuli
  16 februari 2016 at 23:20

  Wauw ik vind ze allemaal leuk! Maar vooral de ananas, zo cute! Ik zag trouwens dat ik je 100e volger op Bloglovin ben :) Congrats!

Leave a Reply

Menu Title