Blogliefde #1

Heerlijk vind ik het, ’s ochtends nog even andere blogjes lezen. In de vakantie heb ik wat meer tijd gehad om nieuwe blogs te ontdekken en dat is me gelukt. Ik deel mijn laatste blogontdekkingen die wel wat blogliefde verdienen. Benieuwd? Lees dan snel verder en misschien heb jij er ook weer een paar leuke blogs bij!

sannyzoektgeluk

Sanny zoekt geluk
Sanny ontdekte ik eigenlijk via Youtube. Ze straalt een en al positiviteit uit en deelt al haar inspiratie en avonturen met ons. Ik begin het steeds belangrijker te vinden om te doen wat ik wil en om mijn eigen geluk te zoeken in het leven. Ik heb echt veel gehad aan haar video’s en artikelen. Ze zette me aan het denken over het leven en over de keuzes die ik nu kan maken om me beter en gelukkiger te voelen. Sommigen zullen het misschien zweverig vinden, maar ik vind haar echt fantastisch.

tijdomtedromen

Tijd om te dromen!
Irma schrijft vaak precies wat we soms moeten horen. Dat we mooi zijn, dat we niet mogen opgeven en dat we er ook mogen zijn. Ze geeft tips om beter in ons vel te zitten. Ze beschrijft het allemaal zo ontzettend mooi, dat je het meteen geloof. Ja, het is gewoon helemaal waar wat ze beschrijft! Ik heb denk ik wel een uur lang een hele hoop posts gelezen en ik voelde me meteen een heel stuk beter.

nathaliekemna

Nathalie Kemna
Nathalie deelde laatst haar avonturen van haar surftrip, maar heeft ook nog eens een heel goed gevoel voor stijl. Ik ben soms echt jaloers op dat lange haar, maar ik ben vooral fan van haar outfits. Niet te moeilijk, maar het staat altijd ontzettend stylish. Ik vraag me af hoe ze het soms doet. Het leest prettig en ik wil altijd meteen mijn eigen kast in duiken om te kijken of ik zoiets ook aan kan trekken.

jannideler

Janni Delér
Janni heeft stijl!! Helaas zal ik me nooit zo kunnen kleden zoals zij, maar het ziet er echt fantastisch uit. Ze schrijft zeker een keer per dag, soms wel vaker. Ik vind het heerlijk om haar leven te volgen en te kijken wat ze allemaal aantrekt. Ze leeft gezond en deelt soms ook wat prachtige receptjes. Ondertussen reist ze ook nog vaak, dus aan inspiratie geen genoeg. Het is wel in het Engels, maar daar moet je je echt niet door laten weerhouden.

Welke nieuwe blogs volgen jullie de laatste tijd?

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sonja
  26 augustus 2016 at 12:35

  Aah op die laatste blog ben ik nu echt verliefd geworden!<3 Zo mooi!

 • Reply
  Melike
  27 augustus 2016 at 17:37

  Ik was al benieuwd wat voor een artikel dit zou zijn, leuk!!

 • Reply
  Teddy
  28 augustus 2016 at 13:31

  Ik kende nog niet alle blogs, dus ik ga zeker even een kijkje nemen!

Leave a Reply

Menu Title