Blogliefde #2

Het is weer tijd om een paar van mijn favoriete bloggers van het moment in het zonnetje te zetten. Zeker nu het ’s avonds weer donkerder is, vind ik het heerlijk om blogjes te lezen. Mijn eerdere favorieten vind je hier en nu is het tijd voor blogliefde #2. Kijken jullie mee welke bloggers ik de laatste tijd ontdekt heb?

AllofEline

All of Eline
Eline is mijn lieve naamgenoot en vriendinnetje en sinds kort heeft ze ook haar eigen blog! Ik ben helemaal fan van haar schrijfstijl en haar gevoel voor fashion. We zijn al een paar keer samen op pad geweest om foto’s te maken en het is altijd mega gezellig. Haar persoonlijkheid zie je terug in haar blogposts, want ze is altijd eerlijk. Zeker een aanrader en dat zeg ik niet alleen maar omdat ze mijn vriendin is.

jipsanders

Jip Sanders
Jip heeft net een halve marathon erop zitten en ondertussen knalt ze in de sportschool. Een heerlijke fitgirl die ook lekker kan genieten van avonden met vriendinnen en een biertje bij het voetbal. Ze laat vooral zien dat er balans is en dat vind ik zo inspirerend. Net als ik komt ze uit Brabant en dat merk je aan haar nuchtere schrijfstijl. Haar tips zijn vooral praktisch, zodat je er ook echt meteen iets aan hebt. Ik denk dat ze het nog ver gaat schoppen!

happy-acorn

Happy Acorn
De blog van Nina is een grote explosie van creativiteit en vrolijkheid. Ze houd net als ik van ochtendwandelingen en is ook dol op lijstjes. Deze deelt ze dan maar al te graag op haar blog en ze weet ze ook nog eens prachtig te illustreren. Geen saaie afstreeplijstjes dus! Ik word iedere keer weer blij als ik haar blogjes lees en het is echt de moeite waard om een kijkje te nemen.

style-remains

Style Remains
Laura volg ik nog niet zo heel lang, maar ik ben meteen verkocht! Haar diary’s staan altijd vol met mooie foto’s en ze geeft echt de beste tips om gemotiveerd te blijven. Laura is ook student, dus ze weet waar ze het over heeft. Ik herken me vooral heel erg in haar blog en dat vind ik heel erg leuk. Dan denk ik, Oh ja dat heb ik ook! Ik ben niet de enige, haha. Alleen de foto’s zijn al iedere keer weer een plaatje om te zien. Ik haal er echt heel veel inspiratie uit!

Dat waren alweer de vier blogs van de afgelopen tijd. Deel vooral jouw favorieten of laat een reactie achter en misschien zie je jezelf wel terug in de volgende blogliefde! Daarom ben ik zo dol op de blogcommunity. Iedereen inspireert elkaar!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Laura
  2 november 2016 at 08:36

  Jip & Eline kon ik nog niet, ik ga gelijk een kojkje nemen. Heerlijk om nieuwe blogs te ontdekken!

 • Reply
  eline
  2 november 2016 at 11:21

  Je bent een schatje lien! ♡
  Ik ben ook helemaal gek op jouw blog!
  kus van je naamgenootje

 • Reply
  Anne - Ditisanne.nl
  2 november 2016 at 14:37

  Leuk! Ik ken ze allemaal nog niet dus ik ga zeker even kijken!

 • Reply
  Saskia
  2 november 2016 at 20:49

  Leuke blogs staan hiertussen!

 • Reply
  Sandra
  3 november 2016 at 10:12

  Ik kende geen van alle blogs nog, thanks voor de leuke blogs die ik nu kan toevoegen aan mijn lijstje om te lezen!

 • Reply
  sammie
  3 november 2016 at 16:12

  Leuk artikel, ik ga even door klikken want ik ken de meeste nog niet :)

 • Reply
  Sarah
  3 november 2016 at 19:47

  Fijn om te lezen. Ik word er gelijk vrolijk van :) Ik ga meteen een kijkje nemen bij de blogs die ik nog niet kende!

 • Reply
  Alexandra
  12 november 2016 at 22:15

  Leuk! Ik kende alleen de blog van Laura, ga de rest eens bekijken :)

  xx Alex

Leave a Reply

Menu Title