Wrap party

Wraps, je kunt er eindeloos mee variëren en ik vind ze ook nog eens super lekker. Komkommer, kipfilet, zalm, sla, je kunt alle kanten op. Een heel pak is voor jezelf een beetje te veel, maar met zijn tweeën kun je lekker aan de slag met de leukste recepten en combinaties. Een uur, een rommeltje en een afwas later zaten we in de eerste zonnestralen van augustus buiten in het zonnetje te genieten van onze verse wraps. 

Notesofhappiness: wraps

Notesofhappiness: wraps

Notesofhappiness: wraps

Het enige wat je nodig hebt zijn wraps, kruidenkaas, zalm, avocado en wat sla. Natuurlijk kun je hier eindeloos mee variëren, maar kruidenkaas en zalm is een van mijn favoriete combinaties! Als je dit nog nooit gegeten hebt, mis je echt iets. De avocado was gelukkig eetrijp. Je kunt ook nog tomaatjes en komkommer toevoegen, maar dat hebben we zelf niet gedaan. Dat is het leuke aan wraps, iedereen kan zijn eigen ding doen.

Daarna kan het feestje eigenlijk beginnen. De struggles begonnen al tijdens het ‘beleggen’. Hoe zet je een wrap mooi op de foto? Hoe vouw je zo’n ding? Waarom valt alles eruit? We hebben wat uitgeprobeerd, maar uiteindelijk hebben we gewoon sateprikkers gepakt, zodat ze niet steeds open gingen. Wel oppassen als je gaat eten… Ja wij kunnen zo klunzig zijn dat we dat gewoon over het hoofd zien, oepsie.

Het is echt ontzettend gezellig om met vriendinnen te doen. Ondertussen kun je gezellig kletsen en je maakt eten. Oorspronkelijk was het plan om te gaan picknicken, maar het regende dus dan zou alles nat zijn. Toen we wilden gaan eten was het gelukkig wel droog, dus hebben we lekker van de zon genoten in de tuin. Uiteindelijk werd het zelfs zo heet dat we weer naar binnen gingen.

En de wraps? Die waren verrukkelijk! We hadden er nog een paar over, dus die heb ik lekker mee naar huis genomen voor de volgende dag. Uit de koelkast zijn ze stiekem nog een klein beetje lekkerder. Dus mocht je nog een leuk idee zoeken voor in de vakantie, houdt een wrap party!

Liefs,
Eline

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  17 augustus 2016 at 09:17

  Oh, deze wrap ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  Sandra
  17 augustus 2016 at 10:20

  Oehoe, wraps zijn inderdaad erg lekker! Zo leuk ook dat de combinaties eindeloos zijn. Ik vind ze vooral lekker als ze warm zijn of gegrild. :)

  • Reply
   admin
   17 augustus 2016 at 10:37

   Ja dat is ook super lekker!

 • Reply
  Lianne
  18 augustus 2016 at 13:44

  Wraps zijn inderdaad heerlijk en vooral met zalm inderdaad! Dat is echt mijn favoriet! Dan wel zonder avocado want dat vind ik verschikkelijk.

 • Reply
  Anouk
  18 augustus 2016 at 23:13

  Zalm, kruidenkaas en sla is voor mij echt een favoriet!

 • Reply
  Nienke
  20 augustus 2016 at 10:04

  Ziet er heel erg lekker uit, eet wel vaker wraps dus wie weet probeer ik dit eens. Liefs,

 • Reply
  Maaike
  29 augustus 2016 at 16:57

  Wat een heerlijke combinatie is dit! Ik krijg er gelijk honger van :D

Leave a Reply

Menu Title