What I eat in a day #1

Een nieuwe serie op mijn blog en Youtube kanaal, namelijk ‘What I eat in a day’. Ik ben altijd super nieuwsgierig naar wat andere mensen allemaal eten, maar nu heeft het net iets meer diepgang dan mijn eetdagboekje. Dus ik ga jullie laten zien wat ik allemaal eet op een dag! 

Breakfast

Ik start met een smoothie bowl met rode vruchten en wat musli en blauwe bessen. Lekker om de dag mee te beginnen, maar wel heel erg koud! Daarnaast eet ik nog een plakje van mijn zelfgemaakte bananenbrood met wat pindakaas. Dit is echt de lekkerste combinatie ever! Best een uitgebreid ontbijt, maar dan kan ik gewoon weer lekker een poosje vooruit en ga ik niet steeds snacken.

Lunch

Ik ging weer lekker aan de slag en maakte zelf falafel voor op brood. Ik zocht het recept van mijn moeder. Uiteindelijk was ik nog iets vergeten toe te voegen, maar het was echt heel erg lekker. Ik heb er echt van genoten! Zo krijg ik genoeg eiwitten binnen op een dag. Lekker op getoast brood en het vult goed.

Snack

Guilty. Ik at een heleboel chocolade. Niet helemaal alleen, want een vriendin at ook mee, maar toch. Oeps. Acht soms mag dat toch. We aten pas laat dus ik kreeg rond vijf uur al trek. Om mijn honger te stillen, at ik alvast een schaaltje met aardbeien yoghurt van Optimel. Lekker en ook nog eens gezond.

Dinner

Ik maakte deze heerlijke pasta met avocado pesto saus. Hmmm dit is zooooo lekker. Voor mijn broertje maakte ik rode saus, maar er was nog een beetje over. Ik mengde dit met de avocado saus en WAUW wat was dit lekker. De saus wordt daardoor veel romiger. Echt niet normaal lekker. Dat ik dat nog nooit eerder geprobeerd had. Ik ga dit sowieso nog veel vaker maken. Ik heb echt genoten van het avondeten. Echt een feestje, hihi.

Snack

En als laatst kwam mijn moeder nog een klein stukje stokbrood met kruidenboter brengen toen ik film aan het kijken was. Toch nog even een lekkere afsluiting van de dag. Het stokbrood van de Lidl met van die zaden erop is echt mega lekker. Dat blijf ik echt eten.

Zo dit was mijn eerste What I eat in a day blogpost/video. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien wat ik eet. In het algemeen eet ik vrij gezond, maar die chocoladereep was misschien iets te veel van het goede. Vandaag was ook een vegetarisch dagje. Dat probeer ik toch zo veel mogelijk toe te passen. Ik heb gewoon niet altijd behoefte om vlees te eten en falafel is dus echt de lekkerste vervanger ever!

Liefs,
Eline

P.s. ik zou het super leuk vinden als jullie je zouden abonneren op mijn Youtube kanaal.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Menu Title