Wat een studentje ’s avonds eet

Het gevoel van door een kookboek bladeren vind ik echt heerlijk. Kookboeken staan dan ook vaak hoog op mijn cadeaulijstje. Dit jaar ben ik heel lief geweest dus mocht ik deze van sinterklaas in ontvangst nemen. Het boek wat een studentje ’s avonds eet stond al een poosje op mijn wishlist, en nu kan ik alle lekkere gerechten gaan klaarmaken. Natuurlijk moet ik hem dan ook even met jullie delen!

Het boek zelf

NOH: review, wat een studentje 's avonds eet

Het boek is echt ontzettend leuk ingedeeld, net als de icoontjes die erbij horen. Vooral de icoontjes voor de afwas vind ik erg belangrijk, net als de eurotekens. Je weet meteen wat voor een recept je voor je hebt, dus kom je ook niet voor onverwachte verrassingen te staan. Lekker duidelijk en vooral ontzettend leuk.

DSCN3801

Het boek is ingedeeld in verschillende onderdelen, zoals deze: In 2 secondes klaar. Zo weet je dat je niet te lang bezig bent en dat het ook niet al te moeilijk is. Fijn als je onverwachte gasten krijgt of niet zoveel tijd hebt, zoals  de meeste studenten. Lekker simpel, maar toch heel erg lekker.

Recepten die ik heel graag wil proberen

DSCN3797

Hoe lekker ziet dit eruit!!! Pasta pesto gaat er altijd wel in, maar met de tomaten en mozzarella ziet er helemaal niet verkeerd uit. Natuurlijk moet het ook nog smaken, maar je kan mij echt omkopen met een lekker bord pasta. Italiaans eten is een van mijn favoriete keukens, dus dit recept moet ik maar eens snel gaan uitproberen.

DSCN3802

Pizza met ham op een tortilla. Klinkt mij als muziek in de oren. Ik heb een keer pizza op met wraps als bodem en dat smaakte best wel goed. Toen hadden we mini’s dus ik ben heel benieuwd hoe een grote wrap pizza smaakt. Iets lichter en gezonder dan een normale pizza. Bovendien ziet het er gewoon heel erg lekker uit.

De blog van Leonie is zeker een aanrader, net als het boek. Ik kan echt niet kiezen uit alle lekkere recepten. Niet te moeilijk voor een beginnend kok als ik en zeker een aanrader voor de feestdagen of voor een verjaardag. Het boek kost 20 euro, dus je krijgt wel waard voor je geld. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Svenja
  9 december 2015 at 09:43

  De blog van Leonie volg ik al een aantal jaar, en ze heeft altijd zulke lekkere en makkelijke recepten. Naar het boek ben ik al heel lang benieuwd. Zo te zien staan hier ook een hoop lekere recepten in <3

 • Reply
  Salina
  9 december 2015 at 16:15

  Ik volg de blog van Leonie niet heel vast, maar als ik inspiratie nodig heb kijk ik er altijd wel even op. Zo leuk altijd en mooi dat het boek wel dezelfde uitstraling en ‘feeling’ heeft!

 • Reply
  Vandaagismooi.nl
  9 december 2015 at 19:33

  Wat een super tof boek en leuke illustraties zeg! Zeker een must have zo te lezen/zien!! :D

 • Reply
  Desiree
  10 december 2015 at 08:48

  Dit lijkt me nou een super handig boek zeg! Wist niet dat die op de markt was! Ik houd hem in mijn achterhoofd.

 • Reply
  Barbie
  10 december 2015 at 11:04

  Ik vond de Facebook altijd al leuk, maar het boekje ziet er nóg beter uit!

 • Reply
  gea
  14 december 2015 at 12:03

  Dit lijkt me een heel fijn recepten boek.

Leave a Reply

Menu Title