To cook #1: recepten om uit te proberen

Mijn to-cook lijstje wordt steeds langer en langer. Vandaag deel ik mijn favoriete recepten, want ik wil nog zo veel recepten proberen. Gelukkig komt de vakantie er aan en kan ik dan mijn slag slaan. Er zit zo veel lekkers tussen dat ik niet meer kan kiezen, hihi. Kijken jullie mee? Waarschuwing: je hebt na het lezen van deze blog wel enorme honger.

pizzabrood, leukerecepten

Pizzabrood
Ik ben dol op pizza en ik ben dol op brood. Bovendien is mozzarella en tomaat samen altijd een super goed idee! Hoe lekker ziet dit eruit? Het lijkt me super leuk om op te dienen als er vrienden langskomen, want wie vind dit nu niet lekker?

tomatensoep, leukerecepten.nl

Tomatensoep
Ik wil al zo lang een keertje zelf soep maken. Mijn vader maakt wel eens soep, maar ik ben echt dol op tomatensoep. Het is mijn favoriete soep, al sinds ik klein ben. Je hebt een hoop tomaten nodig, maar het lijkt me zo leuk om helemaal bij de basis te beginnen. Het is wel een werkje, maar wat een voldoening als het op tafel staat!

speculaas muffins, puursuzanne

Speculaas muffins
Het is herfst en daar horen een heleboel speculaaskruiden bij. Deze muffins lijken me echt ideaal. Eigenlijk alles met speculaas is top. Hoe leuk is het om je eigen koekjes en huisjes te bouwen en te versieren. Eerst maar eens deze cakejes bakken en versieren. De keuken ruikt dan altijd zo enorm lekker!

platbrood, acupoflife (2)

Platbrood
Dit recept wil ik ook al heel lang proberen. Het is super simpel, maar sinds ik het een keertje bij een vriendin at, wil ik het heel graag een keertje maken. Ik snap niet waarom ik het nog niet gemaakt heb, want het is zo simpel en snel. Ik weet alleen niet zo goed wat ik er dan nog bij moet maken, want het is geen hele maaltijd. Nog even over nadenken, maar al die kruiden erop zien er mega lekker uit.

donuts maken

Donuts
Omdat ik mijn rijbewijs had behaald, heb ik een donutmaker ontvangen. Die kan ik natuurlijk niet ongebruikt laten en het is ook nog een beetje gezonder. Ik heb geen liter olie nodig en hij ziet er zo cute uit. Ik vind vooral het decoreren leuk, want je mag hem net zo mooi versieren als je wilt. Het lijkt me ook heel leuk om te doen met vriendinnen. Echt super lief dat ik dit kreeg, dus nu moet ik snel aan de slag.

Ik ga me volgens mij tonnetje rond eten deze vakantie. Gelukkig heb ik dan ook alle tijd om het er weer af te sporten. Ik heb de laatste tijd zo veel zin om te bakken en koken. Ik ga het ook steeds leuker vinden en ik krijg er plezier in. Zeker als ik het met een groepje mensen doe of gezellig met mijn ouders. Het is toch even een momentje samen tijdens de drukke periode op school. Wat willen jullie nog eens maken?

Liefs,
Eline

Bronnen:
Pizzabrood Tomatensoep Speculaas muffins – Platbrood – Donuts

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Stephanie
  19 oktober 2015 at 14:08

  Oeh ik krijg er al honger van als ik ernaar kijk! Zelfs donuts lijkt mij ook best wel eens leuk en dat pizzabrood ziet er ook heerlijk uit! Leuk artikel :)

 • Reply
  dresses and daisies
  19 oktober 2015 at 15:25

  Pizzabrood lijkt mij een hele goede tip! Mega lekker!

 • Reply
  Denise
  19 oktober 2015 at 17:03

  Allemaal lekker!!!

  • Reply
   http://www./
   28 februari 2017 at 23:47

   My pleasure, Joan!It always happens that way, right?As soon as you throw something away, you get a fabulous idea as to how you should have used it!XOXO

 • Reply
  Laura
  20 oktober 2015 at 20:00

  Leuk artikel! Platbrood lijkt me heel lekker om zelf te maken!

 • Reply
  Marjolein
  21 oktober 2015 at 15:16

  Ik moet dit niet lezen als ik al trek heb.. Dat pizzabrood, ziet er echt fantastisch uit!

 • Reply
  Carolien - On a Healthy Adventure
  23 oktober 2015 at 13:37

  Speculaasmuffins, mmm!
  En platbrood, zeker een keer zelf maken, zo lekker ;) Maak er meteen wat van die tomatensoep en eventueel een salade bij, dan heb je een volledige lunch.

Leave a Reply

Menu Title