Pizza date

Pizza eten kan natuurlijk altijd, maar samen is het nog veel leuker! Ik ging met mijn beste vriendin Yvonne gezellig op pizza date. Een hele hoop gelach, bloem en tomatensaus verder stond deze heerlijke pizza in de oven en dat heb ik voor jullie vastgelegd. Het was de eerste keer dat Yvonne zelf pizza maakte, dus het was zeker een geslaagde avond!

Notesofhappiness: pizza date

Om het simpel te houden haalden we een pak van Koopmans. Daar kun je een grote plaatpizza van maken, voor 4 personen. Het enige wat je hoeft te doen is water en je beleg toevoegen.

Notesofhappiness: pizza date

Kaasinvasie, haha. Hij zag er zoooo lekker uit toen hij uit de oven kwam. Er zit echt van alles op! Ham, salami, mozzarella, tomaatjes, paprika, Italiaanse kruiden en natuurlijk een heleboel kaas. Acht hij vulde in ieder geval wel goed! Het leuke van zelf je pizza maken, is dat je helemaal vrij bent in je keuzes. In een restaurant zit er standaard iets op en moetje vaak bijbetalen als je er iets extra’s op wilt. Nu ben je de baas van je eigen pizza, I love it!

Notesofhappiness: pizza date

Het opscheppen ging niet helemaal soepel, maar hij was wel echt mega lekker! De korst was nog een beetje zacht, maar de randen waren hard. Geen kei harde pizza dus, maar daar houd ik juist van. De tomatensaus die erbij zat was ook erg lekker! Deze pizza was zeker net zo lekker als die we normaal maken. Je zou niet zeggen dat het uit een pakje komt. Super lekker en het voordeel is dat je deeg niet hoeft te rijzen!

Notesofhappiness: pizza date

We maakten er een heerlijke salade bij met van alles en nog wat. Vooral de dingen die we over hadden van de pizza, zoals paprika en tomaatjes. Super lekker en als toetje ijs! Zo gezellig om met vriendinnen en familie samen te eten. We konden lekker in het zonnetje zitten buiten, dus het was echt het ultieme zomergevoel!

Ik legde deze avond ook vast op video. Het is niet helemaal gelukt, zoals ik wilde, maar ik ben wel heel blij met het resultaat. Het geeft goed weer hoe gezellig het was en dat jullie allemaal eens zelf pizza moeten gaan maken. Het is zo simpel en echt super gemakkelijk!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sandra
  21 juli 2016 at 09:01

  Yay, leuke video! Duidelijk gefilmd. :) Zelf pizza maken is inderdaad zoooo lekker!!

 • Reply
  evelien
  21 juli 2016 at 09:29

  Oh ziet er heerlijk uit! Lijkt mij zo leuk om dat ook zelf te maken. <3
  Liefs, Evelien

 • Reply
  Susan
  21 juli 2016 at 11:07

  Ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  Mylene
  21 juli 2016 at 12:07

  Oooh lekker. Ik ben echt wel gek op pizza. Meestal koop ik van die bodems in de supermarkt en doe ik er wel zelf beleg op, maar ik wil ook wel een keer zelf de bodem maken. Yummieee!

Leave a Reply

Menu Title